Bedankje bruiloft

De meest originele bedankjes voor jouw bruiloft vind je bij GreenGifts. Tijdens jullie zoektocht naar unieke bruiloft bedankjes komen jullie waarschijnlijk veel mogelijkheden tegen. Geef een plantje cadeau als bruiloft cadeau. Een uniek en duurzaam cadeau. Hierdoor zullen jullie gasten nog lang herinnerd worden aan deze speciale dag.

Trouwbedankjes

Bij ons hebben jullie een ruime keus aan trouwbedankjes. Mocht jullie wens er niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij zoeken graag met jullie naar een gewenst bruiloft cadeau.

Iemand bedanken die op je bruiloft is geweest

Bruidsparen bedanken graag de mensen die op hun bruiloft aanwezig waren. Als u op zoek bent naar heerlijke kleine cadeautjes, bent u hier aan het juiste adres. Wat dacht je van mini vetplantjes of mini cactussen een gepersonaliseerd kaartje op eco prikker? U kunt deze kleine bedankjes in bulk bestellen met uw persoonlijke boodschap. Wil je eens iets anders cadeau geven? Dan zijn miniplantjes een origineel idee.

Bedankt-cadeautjes van het bruidspaar

Als bruidspaar wil je natuurlijk je gasten bedanken voor hun aanwezigheid op jullie grote dag. Veel bruidsparen geven daarom al hun gasten aan het eind van de dag een klein cadeautje. Denk aan mini kamerplantjes met een unieke boodschap erop.

Originele huwelijksbedankjes

Geef jouw gasten een blijvende herinnering mee aan de mooiste dag van jullie leven. Bestel vandaag nog miniplantjes, compleet met witte keramieken potjes en een eco prikkertje voorzien van een kaartje met jullie persoonlijke boodschap. Zie het voor je op jullie bruiloft: een tafel vol met schattige mini-plantjes, die jullie aan de gasten kunnen meegeven als trouwbedankje, hoe leuk is dat?

FAQ’s

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij GreenGifts hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!