Bedankje voor bruiloft

Bedank jouw bruiloftsgasten met een prachtig mini plantje in een keramiek potje. De keuze is enorm: Mini varentjes, kamerplantjes, vetplantjes of cactussen of een mix van dit alles. Met een gepersonaliseerd kaartje maak je het jouw eigen bijzondere cadeau. Door dit plantje zal de ontvanger nog vaak met plezier terugdenken aan jouw speciale dag!

Bedankt cadeau

Hebben de buren op jouw huis gepast tijdens de vakantie? Hebben vrienden jou geholpen met verhuizen of hebben jouw ouders weer eens op de kinderen gepast? verras ze dan eens met een leuk groen cadeau. Voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte plant zoals bijvoorbeeld een bijzondere bonsai boom.

Bedankje voor relaties

Wil je jouw relaties met kerst of andere gelegenheid een bijzonder cadeau geven? Denk dan eens aan een ecosysteem plant met daarin het logo van jouw bedrijf. Deze prachtige glazen gevuld met planten zijn als DIY pakket of volledig kant en klaar opgemaakt te bestellen. Succes gegarandeerd!

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij GreenGifts hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

Kamerplanten verzorgingstips

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!