Bedank cadeautjes

Wil jij iemand bedanken? Denk dan eens aan een bedank cadeautje die de ontvanger kan bewaren. Een plant is een mooi groen cadeau waar iedereen blij van wordt. Zo wordt een moment of een periode in je leven iets tastbaars. Kies een unieke plant en geef een cadeau dat goed past bij de persoon in kwestie.

Leuke cadeautjes om iemand te bedanken

Wil je je moeder bedanken dat ze er altijd voor je is? Zorgt je buurvrouw altijd voor de katten als je op vakantie bent, of is je vader altijd bereid om je te helpen in huis? Bedank hen dan door hen een aangenaam en origineel geschenk te geven. Ze zullen zeker zeggen dat het niet nodig is, maar we zijn er zeker van dat ze stiekem blij zullen zijn met een bedankje!

Bedank iemand voor wat hij voor je doet

Hoe fijn is het om iemand om je heen te hebben die er altijd voor je is? Een buur die op de katten past, een buur die voor de pakjes zorgt of je ouders die je altijd kunt bellen om je te helpen. Het is heel prettig om iemand te helpen, maar ook om geholpen te worden. Als je iemand in je omgeving hebt die veel voor je doet, is het leuk om hem in het zonnetje te zetten en hem voor alles te bedanken.

Een cadeautje om een collega te bedanken die altijd klaar staat

Naast dierbare vrienden en kennissen staan vaak ook collega’s voor je klaar. Misschien hebben ze altijd een welwillend oor of zijn ze altijd bereid je te helpen. Zij vinden het waarschijnlijk de normaalste zaak van de wereld, maar is het niet leuk om jouw dankbaarheid te uiten met een klein geschenk?

Bedankje collega

Een klein bedankje kan al een groot verschil maken tijdens een afscheid van een collega. Of misschien wil je gewoon een vriend of vriendin bedanken dat ze er voor je zijn geweest tijdens een moeilijke periode. Bij GreenGifts zorgen we graag voor een persoonlijk cadeau. Op deze pagina hebben we een mooie selectie gemaakt aan bedank cadeautjes. Ben je op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op. We zoeken graag met je samen naar een leuk bedankje.

Bedankjes voor de kleine momenten

Bij GreenGifts hebben we verschillende kleine cadeautjes die perfect zijn om iemand te bedanken voor wat hij of zij voor jou heeft gedaan. Wat dacht je van een set mini plantjes, een bonsai boompje of planten terrarium? Hier wordt de ontvanger zeker blij van!

Persoonlijke bedankjes!

Wat onze geschenken zo bijzonder maakt, is dat vanaf 100 miniplantjes je de bedankjes kunt personaliseren. Dit betekent dat je een persoonlijke boodschap of tekst kunt toevoegen. Een mini plantje is namelijk een origineel cadeau voor een afscheid, als bedankje voor een bruiloft, geboorte of een andere feestelijke gelegenheid. Hoe leuk is het om een mini plantje weg te geven voorzien van een kaartje met jouw eigen persoonlijke boodschap?

FAQ’s

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij GreenGifts hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!