Moederdagcadeau

Verras jouw (bonus)moeder met een groen cadeau voor moederdag. Zet jouw moeder deze dag extra in het zonnetje en geef haar een origineel cadeau zoals bijvoorbeeld een ecosysteem, een lantaarn gevuld met planten of een mini planten ecosysteem, DE interieur hit van deze tijd. Voor zowel een groter als een kleiner budget hebben wij een passend cadeau.

Moederdagcadeau knutselen

Wanneer je aan een moeder vraagt wat ze wil hebben voor moederdag, zal een groot gedeelte van alle moeders zeggen dat ze het meest blij is met een zelfgemaakt cadeau. Een cadeau waar moeite voor is gedaan en liefde in is gestoken. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. Zo kan je bijvoorbeeld met Tillandsia de leukste creaties knutselen. Pinterest staat vol met knutseltips met deze leuke luchtplantjes. Een bijkomend voordeel is dat deze plantjes bijna geen verzorging nodig hebben.

Leuke moederdag cadeaus

Geen inspiratie voor een moederdagcadeau of heb je een moeder die eigenlijk alles al heeft? Geef haar dan een duurzaam geschenk. Een bos bloemen verwelkt, maar van een mooi bonsai boompje met verzorging set en bonsai boek, kan ze jarenlang plezier hebben. Zelfs voor moeders zonder groene vingers zijn deze planten geschikt.

Moederdag Cadeau bezorgen

Ook als je door omstandigheden niet bij jou moeder langs kunt gaan op moederdag, kun je wel laten weten dat je aan haar denkt en haar op deze speciale dag wel verrassen met een mooi cadeau. Vul bij het bestellen bij bezorgadres het adres van jouw moeder in, en wij zorgen dat het cadeau, zorgvuldig verpakt, bij haar wordt bezorgd.

FAQ’s

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij GreenGifts hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!