Cadeau voor Oma

Laat je oma weten dat je van haar houdt en zet haar in het zonnetje met een mooi groen cadeau! Oma’s zijn dol op planten en je maakt haar vast heel blij met een chique Bonsai of een set kamerplanten. Voor oma’s die wat kleiner behuisd zijn zijn onze leuke mini plantjes misschien een optie. Zelfs wanneer jouw oma geen groene vingers heeft, ben je bij ons aan het juiste adres. Geef haar dan bijvoorbeeld een set luchtplantjes of een ecosysteem. Daar hoeft ze helemaal niets aan te doen, behalve ervan genieten!

Geschenk voor grootouders op afstand

Woon je wat verder bij jouw opa en oma vandaan en kan je hen niet zo vaak zien als je zou willen? verras hen dan met een planten cadeau via de post! Bestel eenvoudig bij ons op de website het cadeau van jouw keuze en laat deze direct bij hen bezorgen. Succes gegarandeerd!

Cadeau voor Opa

Een cadeau van een kleinkind is voor een opa extra speciaal. Laat zien dat hij jouw grote held is en verwen hem met een mooi planten cadeau. Geef hem bijvoorbeeld een set stoere vleesetende planten, die er prachtig uitzien en daarnaast ook nog zorgen dat opa geen last meer heeft van vervelende insecten, dat is twee vliegen in één klap!

FAQ’s

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij GreenGifts hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!