Cadeau voor haar

Wil je haar vertellen hoeveel ze voor je betekent? Wil je haar bedanken voor wat ze voor je doet? Of wil je haar laten zien dat je heel veel van haar houdt of nog steeds verliefd op haar bent? Goed idee! De beste geschenken zijn natuurlijk groene geschenken die samen met jullie groeien.

Cadeau voor je vriendin

Ben je 6 maanden, een jaar of zelfs langer samen en ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je vriendin? Dan hebben we wat moois voor je. We zijn er zeker van dat je haar heel gelukkig maakt door haar een cadeau te geven wat zij zelf kan inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een planten terrarium met verlichting. Misschien vindt ze een set kleine mini plantjes ook wel leuk, of een set luchtplantjes die weinig verzorging nodig hebben.

Cadeau voor je beste vriendin

Je beste vriendin staat altijd voor je klaar, zij luistert naar je en geeft je natuurlijk altijd goede raad. Zo’n vriendin is heel kostbaar. Vergeet niet haar te laten weten dat je aan haar denkt en blij bent met jullie vriendschap. Als je haar wilt verrassen, geef haar dan een makkelijke kamerplant cadeau.

Cadeaus voor je schoonmoeder

Het vooroordeel is dat schoonmoeders vervelend zijn, maar gelukkig is dat niet (altijd) waar! Of je het nu leuk vindt of niet, jouw schoonmoeder is een fundamenteel deel van je leven. Zij heeft de persoon opgevoed van wie jij houdt en zij is een belangrijke factor in het leven van jouw partner. Er zullen zeker gelegenheden zijn waarbij je haar blij kunt maken met een groen cadeau, zoals een verjaardag of Moederdag. Het is soms moeilijk om een geschikt cadeau te kiezen, maar wij kunnen je hierbij helpen. Als je een cadeau voor je schoonmoeder zoekt, moet je je eerst afvragen wat voor iemand zij is. Misschien heeft ze niet zulke groene vingers maar houdt ze wel van groen in huis? Dan zou een planten terrarium met lamp het perfecte geschenk kunnen zijn. Voor schoonmoeders die wel groene vingers hebben, kan een set van luchtzuiverende kamerplanten het perfecte cadeau zijn.

Originele en unieke geschenken voor haar

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een speciaal persoon, zoals een vriendin, je zus of je moeder, kan het moeilijk zijn om een cadeau te vinden dat origineel is en tegelijkertijd gewaardeerd wordt door de persoon die het ontvangt. Bij GreenGifts hechten we veel waarde aan originaliteit. Wij zijn altijd op zoek naar geschenken die jouw dierbaren zouden kunnen verrassen. Maar wat maakt een geschenk nu echt origineel? In de eerste plaats geloven wij dat een goed cadeau mensen kan verblijden die alles al hebben. Het gaat er niet per se om een “must-have” artikel te bedenken, maar om dat speciale cadeau te kiezen dat een vleugje uniekheid heeft dat alleen jij kunt geven. Een origineel geschenk komt uit het hart!

Cadeau voor je vrouw of vriendin

Wil je jouw vrouw of vriendin laten zien dat je van haar houdt? Geef haar dan een uniek stijlvol geschenk dat stamt uit een eeuwenoude Japanse cultuur: De bonsai boom! Een prachtig jaren oud boompje dat helemaal naar eigen smaak gevormd kan worden.

Cadeaus voor haar op afstand

Door de factor tijd en/of afstand is het niet altijd mogelijk om geschenken persoonlijk te overhandigen. Via GreenGifts kan je jouw cadeau gewoon direct naar de ontvanger laten sturen. Kies gewoon de ontvanger, voeg een persoonlijk bericht toe en wij sturen uw cadeau naar het adres van jouw keuze!

Cadeau voor een zus

Als je het geluk hebt een lieve zus te hebben, ken je haar waarschijnlijk door en door. Of het nu bloed of liefde is, een zus is de persoon die voor altijd in je leven zal blijven. Ruzies, gelach, vakanties en afspraakjes zijn allemaal momenten die jullie band sterk hebben gemaakt en hebben doen rijpen. Geef jouw liefste zus een groen en duurzaam cadeau zoals bijvoorbeeld een ecosysteem plant of planten box.

FAQ’s

Een perfect cadeau voor ze altijd mee mee zal zijn is een uniek zelf in elkaar te zetten planten terrarium met verlichting. Deze unieke onderhoudsvrije eye-catcher is ook super als je wel groen in huis wilt, maar geen groene vingers hebt!

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij GreenGifts hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!