Bonsai bomen

Bonsai boompjes zijn enorm gewild. En terecht! Met hun mooie vormen staan zij voor rust en balans. De symboliek die de bonsai boom uitstraalt, maakt het ook een uitermate geschikt cadeau.

Voor de beginnende bonsai hobby

Voor de beginnende bonsai hobby

Bonsai boom kopen

Bekijk ons assortiment bonsai bomen

Bonsai als zakelijk relatiegeschenk

Op maat gepersonaliseerd met logo en persoonlijke boodschap

Onze meest verkochte Bonsai bomen

Bonsai waterval set

Ervaar de rust van het langzaam lopende water in de unieke Bonsaiworld waterval set

Boek

Meegeleverd met alle verzorgingtips en weetjes over de bonsai boom

Uit eigen kwekerij

Bonsai bomen worden rechtstreeks verstuurd vanuit onze kwekerij

Bonsai boom verzorgingtips

Lees de belangrijkste tips om een bonsai boom te verzorgen

Bonsai voeding

100% biologische plantenvoeding voor jouw bonsai boompje

Bonsai draad

Professioneel Jiangnan binddraad voor bonsaibomen

Bonsai grond

Voor het verpotten en kweken van alle soorten bonsai bomen

Bonsai snoeien

Authentiek gesmede schaar voor het snoeien van je bonsai boompje

Bonsai boom als relatiegeschenk

Geef een oeroude Japanse kunstvorm cadeau, die groei, samenwerking en verbondenheid symboliseert.

Bonsai boom als relatiegeschenk

Geef een oeroude Japanse kunstvorm cadeau, die groei, samenwerking en verbondenheid symboliseert.

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Bonsai boom kopen

Bonsai boompjes hebben wij in verschillende soorten en maten van kleine tot grote bonsai boom. Wij bieden keuze uit 2 verschillende vormen, de bol-vorm en de S-vorm. Het verschil is de snoeiwijze en de wijze waarop de takken zijn gebogen en gefixeerd, m.a.w. hoe de boom gestileerd is. Om het boompje na aankoop in vorm te houden bieden wij diverse complete pakketten aan, met schaar, draad, voeding en een zeer uitgebreid bonsaiboekje. Zo kan iedereen, zelfs een beginner, een prachtig resultaat halen uit deze creatieve hobby. Omdat wij dagelijks de mooiste bonsai uit kwekerij pakken is het een verrassing welke bonsai boom soorten de deur uit gaan. De bonsai soorten wij waar in gespecialiseerd zijn: Carmona, Ligustrum en Zelkova

Bonsai boompje kopen voor binnen

De Bonsai is een Japans boompje wat door de manier van snoeien klein gehouden wordt. Deze boompjes voor binnen zijn gemiddeld 10 jaar bij verzending door ons en kunnen heel oud worden. De oudste bonsai ter wereld is zo'n 800 jaar! Tip voor bonsai boompje binnen: De Bonsai Waterval Set Zen is bedoeld voor de échte levensgenieters. Zet ‘m op een mooie plek en laat het water zachtjes stromen over de gestapelde stenen die naast de Bonsai staan opgestapeld. Bij deze set zit een handige watermeter zodat je precies ziet wanneer jouw Bonsai aan een slokje water toe is. Ook ons Bonsai Boek krijg je erbij zodat je precies weet hoe je jouw Bonsai het beste kunt verzorgen.

Bonsai starter kit

Voor de beginnende bonsai hobby hebben wij de perfecte bonsai, namelijk de Bonsai Starter Set . Deze bonsai set bevat een prachtige bonsai in keramiek pot, keramiek schotel, bonsai boek en bonsai schaar. Als je al een bonsai boompje hebt maar nog niet de juiste tools dan hebben wij ook een complete Bonsai starter kit. Deze bestaat uit een flesje bonsai voeding, bonsai boek, bonsai schaar en bonsai draad.

Jarenlang genieten van japans bonsai boompje

Standplaats van de bonsai: Zorg ervoor dat het bonsai boompje op een lichte plaats staat en vermijd luchtstromen, zoals bijvoorbeeld tocht. Zet een Japanse bonsai boom ook niet bij een warmtebron, zoals een cv. Bladverlies: Soms laat het boompje in het begin wat blaadjes vallen. Dat is heel normaal en geen reden tot paniek. De Bonsai heeft wat tijd nodig om te acclimatiseren en soms is de tijd van het jaar ook van invloed.

Planten terrarium met bonsai

Onze planten terrariums zijn gemaakt van glas en bieden een prachtige omgeving voor een bonsai. Door het gesloten systeem hebben ze weinig onderhoud nodig en zijn ze ideaal voor mensen zonder groene vingers. ij GreenGifts zijn we gespecialiseerd in het kweken van bonsai. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan bonsai bomen van verschillende soorten en maten, zodat je altijd een bonsai vindt die past bij uw smaak en interieur. Bonsai's zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook rustgevend en goed voor de luchtkwaliteit in jouw huis of op kantoor.

Bonsai boompje verzorgen binnen

Hoe moet je een bonsai verzorgen? Een bonsai verzorgen lijkt moeilijk, maar met een beetje aandacht is het zeer goed te doen. Er zijn een paar belangrijke aandachtspunten waar rekening mee moet worden gehouden:
water geven: Zoals eigenlijk bij iedere plant, is het aan te raden regenwater te geven. Omdat de bonsai klein gehouden moet worden, staat het boompje in een relatief kleine pot met weinig ruimte voor aarde. Hierdoor is het regelmatig geven van bonsai voeding van groot belang. Ook dien je er op te letten dat tijdens het watergeven het water niet van de grond afspoelt, maar wordt opgenomen in de grond. Een handige truc hiervoor is om het boompje onder te dompelen of 2x direct na elkaar water te geven. Door de gaatjes onderin het keramieken potje zal er nooit water in de pot blijven staan, waardoor de wortels zouden kunnen rotten. De bonsai waterval sets worden geleverd met een handige watermeter, waardoor het bonsai boompje verzorgen een fluitje van een cent is.

Bonsai boom rechtstreeks uit de kwekerij

Een echte bonsai boom kopen kan bij GreenGifts. Na ontvangst van de bestelling gaan wij aan de slag met het zorgvuldig inpakken en versturen van jouw bonsai boom. Wij versturen het pakket op werkdagen binnen 1 dag met DHL naar het door jou opgegeven adres. Uiteraard is het ook mogelijk om een adres op te geven van iemand anders. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je iemand wil verassen met een leuke bonsai boom. Tip: laat je gedachten even varen met de Waterval Set Boeddha. Naast het Bonsai Boompje staat een prachtig beeldje van een Boeddha die je met een geruststellende blik aankijkt. Tegelijkertijd stroomt het water zachtjes over het beeldje heen. Zo waan je jezelf even in het prachtige Azië en ben je zo weer opgeladen met wat extra positieve energie! Naast de reguliere Waterval Set Boeddha hebben wij ook een geweldige set met een LED lampje die subtiel een lichtje schijnt op deze Japanse kunst.

Bonsai bomen keuzes bij GreenGifts

Om het Bonsai Boompje nóg meer flair te geven kun je bij ons verschillende soorten sets kopen die ongetwijfeld prachtig zullen staan in jouw interieur. Met onze Bonsai Starter Set zit je gegarandeerd goed. Het boek over Bonsai’s, een handig snoeischaartje, speciaal Bonsai draad en speciale Bonsai verzorging van Bonsaiworld zorgen er namelijk voor dat je jouw Bonsai gemakkelijk kunt verzorgen. Naast onze reguliere Starter Set kun je ook kiezen voor onze bonsai boom groot: Bonsai XL Deluxe Set. Dit is de grotere uitvoering van de Starter Set. Zo weet je zeker dat jouw Bonsai Boom eruit springt in jouw interieur. Ook hierbij zit de speciale Bonsai voeding, het schaartje en een handig draad om de Bonsai de gewenste vorm te geven.

Bonsai bomen als groen geschenk voor jouw zakelijke relaties

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk wat balans uitstraalt? Denk dan eens aan een Bonsaiboompje of Bonsai watervalset. Alles geheel te personaliseren met logo en/of persoonlijke boodschap van jouw bedrijf. Succes gegarandeerd!

Bekijk al onze Unieke relatiegeschenken met logo

Het woord Bonsai betekent letterlijk ‘boom in pot’, die zijn oorsprong vindt in het Chinese keizerrijk en later is deze snoeivorm door de Japanners tot een ware kunst verheven. Tegenwoordig is de Bonsai in vele huiskamers te vinden in de vele vormen waarin deze boom voor kan komen.

3 populairste soorten in europa

  • Zelkova: Met zijn kleine getande blaadjes is dit boompje prachtig om te zien.Dit boompje komt van oorsprong uit China en Japan en is in Nederland geschikt als boom voor binnen. Vooral in de zomer vraagt deze boom veel water. De beste snoeitijd is het begin van de lente.
  • Carmona: Deze boom kenmerkt zich door stevige donkergroene glanzende blaadjes en kleine witte bloemetjes. Hij vindt zijn oorsprong in zuidoost Azië en is daarom hier geschikt als binnenboom. In de zomer vraagt het boompje veel water en bonsai voeding. Snoeien kan het hele jaar door.
  • Ligustrum: Aan zachte kleine blaadjes is deze boom te herkennen. Snoeien doe je het best in de vroege lente. De waterbehoefte is in de zomer hoger dan in de winter.

Dit is afhankelijk hoe vaak je hem verpot. als de boom meer ruimte krijgt in een grotere pot zal deze snel groter worden. Door de snoeiwijze en de potgrootte kan je zelf bepalen tot hoe hoog de Bonsai kan groeien. Bij GreenGifts merken we dat onze Bonsai Boompjes razend populair zijn. Dit vinden wij niet zo gek, want deze Japanse kunstvorm staat namelijk prachtig in jouw interieur. Daarnaast staat de Bonsai bekend om de rustgevende uitstraling die de boom met zich meedraagt.

Bij GreenGifts kan je een echt bonsai boompje al kopen vanaf €19,95. Je krijgt bij de bonsai boom ook een handig bonsai boek met alle weetjes en verzorging tips

Voor de beginnende bonsai hobby hebben wij de perfecte bonsai, namelijk de Bonsai Starter Set van €34,95. Deze bonsai set bevat een prachtige bonsai in keramiek pot, keramiek schotel, bonsai boek en bonsai schaar.

Een Bonsai kopen kan je bij GreenGifts. Je krijgt de bonsai geleverd uit onze kwekerij met alle bonsai verzorgingstips en informatie over het soort bonsai dat je ontvangt. Wij kiezen dagelijks voor jou de mooiste en sterkste bonsai uit.

Alles weten over hoe je een bonsai boom het beste verzorgen kunt?

Wij geven je 10 handige bonsai verzorging tips

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!