Cadeau voor hem

Zoek je een bijzonder cadeau voor jouw echtgenoot, vriend opa of oom, dan ben je bij GreenGifts op het juiste adres. Vergeet de traditionele mannen cadeaus en verras hem met een groen cadeau zoals de rustgevende bonsai waterval set.

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Een mooi cadeau voor hem

Vaak is het moeilijk een geschikt mannencadeau te vinden. Soms heeft een man helemaal geen wensen, of wensen die niet binnen het budget passen. Geef hem daarom eens een duurzaam en groen cadeau. Voor elk budget hebben wij een optie. Laat hem eens zien hoeveel hij voor je betekent. Een mooie plant geeft rust, zuivert de lucht en maakt je vrolijk. Een geschikt cadeau voor iemand van wie je houdt!

Origineel cadeau voor collega

Wil je je allerleukste collega bedanken omdat hij altijd voor je klaar staat en omdat je zo fijn met hem kan samenwerken? Denk dan eens aan een corky glas voor op zijn bureau of een mooie set met kamerplanten incl. sierpotten. Dit geeft een gezellige sfeer op kantoor, zuivert de lucht en je kunt er zelf ook nog van genieten!

Een cadeau voor jouw vriendje of man

Jouw vriend of man verrassen met een mooi cadeau is niet eenvoudig. Gelukkig hebben wij geschikte cadeaus waar je hem zeker blij mee kunt maken. Wat dacht je van een robuuste Bonsai of een ecosysteem, waar hij verder geen omkijken meer naar heeft?

Cadeau voor hem op afstand

Door de factor tijd en/of afstand is het niet altijd mogelijk om geschenken persoonlijk te overhandigen. Via GreenGifts kan je jouw cadeau gewoon direct naar de ontvanger laten sturen. Kies gewoon de ontvanger, voeg een persoonlijk bericht toe en wij sturen uw cadeau naar het adres van jouw keuze!

FAQ’s

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij GreenGifts hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!