Onze creaties

Bij GreenGifts specialiseren we ons in het ontwerpen van unieke, gepersonaliseerde relatiegeschenken die jouw merkidentiteit versterken. Elk project is een kans om jouw waardering en creativiteit te tonen. We zijn er trots op dat we samen met onze klanten memorabele cadeaus creëren die echt een blijvende impact maken.

Gesloten Ecosysteem met Bedrukte Kurk

AquaSecurity

We hebben voor AquaSecurity een uniek gesloten ecosysteem ontworpen, voorzien van elegante verlichting en een op maat gemaakte bedrukte kurk met hun logo. Dit terrarium creëert een serene, groene omgeving die zowel visueel aantrekkelijk is als rustgevend voor de geest, perfect aansluitend bij de bedrijfscultuur van AquaSecurity.

Unieke Dinosaur Game T-Rex Set

Google

Voor Google creëerden we een unieke set geïnspireerd op hun iconische Dinosaur Game. We combineren een Dino-beeld met een mini-cactus set, een speelse en creatieve manier om hun team te verrassen.

Acrilaat Bordje met QR-code

Fijutsi

Voor Fujitsu hebben we een acrylaat bordje gepersonaliseerd, voorzien van hun merkwaarden en een QR-code die leidt naar een speciale pagina op hun website. Dit stijlvolle geschenk werd uitgedeeld aan nieuwe partners tijdens een evenement, waarmee een blijvende indruk werd achtergelaten.

Roy van GreenGifts

Nog niet gevonden wat je zocht?

Wij streven ernaar om klanten te verrassen met unieke, gepersonaliseerde geschenken. Heb je een specifiek idee of een concept in gedachten, misschien geïnspireerd door Pinterest of iets dat goed past bij jouw merk? Deel het met ons! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we een breed scala aan personalisaties en planten leveren, van 100 tot 100.000 stuks.

Laat ons jouw ideeën weten, of het nu een foto, gedachte of specifiek ontwerp is. Samen kunnen we een uniek geschenk ontwikkelen dat naadloos aansluit bij jouw wensen en merkidentiteit. Jouw creativiteit is onze inspiratie, en we kijken ernaar uit om samen iets speciaals te creëren.

Gepersonaliseerde Bonsai Set

Central Park

Aan Central Park hebben we een complete bonsai set geleverd, bestaand uit Bonsai in keramiek schotel met kaartje en verzorgingskit waar een boekje, voeding, schaar en draad in zit met een persoonlijke boodschap vanuit Central park, voor hun nieuwe klanten. Dit geschenk symboliseert groei en langdurige samenwerking.

"Hang in There"

Deloitte

Voor Deloitte hebben we tijdens de pandemie een hartverwarmend geschenk gecreëerd. Onze ‘Hang in There’ hangplanten in kokos potten waren een symbolische steun voor hun medewerkers die thuis werkten. Een klein gebaar met een grote impact, als teken van saamhorigheid en doorzettingsvermogen.

Planten Terrarium

TBI

Voor TBI hebben we een exclusief planten terrarium gecreëerd, verfraaid met een opvallend acrylaat bordje met hun logo. Dit terrarium staat symbool voor groei en ontwikkeling en vormt een duurzame herinnering aan TBI’s successen en prestaties.

Mini Plantjes

Voor diverse organisaties

We hebben ook mini plantjes als giveaways geleverd aan verschillende organisaties, zoals H30 Oogziekenhuis, Portus Scholengroep en Hans Petri School, allemaal gepersonaliseerd met een logo en een boodschap op een bamboeprikker.

Roy van GreenGifts

Hulp of advies nodig?

Wil je meer weten over onze relatiegeschenken en mogelijkheden?
Ons team staat voor je klaar!

support@greengifts.nl

+31 (0)10 268 70 63

Maak een blijvende en groeiende indruk