Draag bij aan een duurzame wereld met een Ecoworld relatiegeschenk

Planten staan voor een gezondere leefomgeving, verminderen stress, zijn luchtzuiverend en bevorderen creativiteit. Kortom: planten maken mensen gelukkiger!

Met de relatiegeschenken van GreenGifts draag je bij aan een duurzamere wereld en geef je een blijvend cadeau, wat gepersonaliseerd kan worden, waardoor jouw bedrijf, boodschap of logo langdurig bij jouw klant in de spotlights staat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Zij zullen daarom een groene eco cadeau zeer zeker waarderen.

Met trots bieden wij een grote verscheidenheid aan duurzame planten cadeaus aan, die allen naar wens kunnen worden gepersonaliseerd.

Bekijk gerust naar de mogelijkheden op onze relatiegeschenken pagina

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

GreenGifts streeft de 17 global goals na. Wij geloven dat wij met elkaar het verschil kunnen maken. Samenwerken is essentieel om verder te komen. Wij zetten ons in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het milieu ontzien wij door geen chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken, Indien nodig zetten wij biologische bestrijding in. Plastic wordt zoveel mogelijk vermeden en gerecycled. Door de ontwikkelingen op verpakkings gebied te blijven volgen hebben wij een steeds groter percentage afbreekbare verpakkingen beschikbaar.

Certificeringen

Eerlijk en open handelen, zorgen voor transparantie, betrouwbaar- en duidelijkheid. Zorgen voor een gezondere en betere wereld. Hier staat GreenGifts voor. Met de behaalde certificering van MPS-Florimarkt TraceCert en Global G.A.P. GGN Floriculture, willen wij dit graag onderstrepen.

Gerecyclede plastic en FSC papier

Wij streven er naar om onze producten en verpakking zo veel mogelijk co2 neutraal te produceren. hiervoor maken wij gebruiken van PLA en PET plastic verpakkingen en FSC gecertificeerd papier.

GoGreen Climate Neutraal verzending

Via onze partner DHL versturen wij al onze pakketten onder het zogenoemde GoGreen Climate Neutral service. Met deze service berekent DHL de CO²-uitstoot per zending en compenseert die uitstoot door te investeren in milieuvriendelijke projecten.

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!