Geleverd uit eigen kwekerij
Binnen 24 uur verzonden
Relatiegeschenken op maat

KAMERPLANTEN

van Ecoworld staan niet alleen prachtig in je interieur, ze dragen ook bij aan een gezonder leefklimaat door de zuurstofafgevende eigenschappen. Alle Ecoworld producten worden geleverd in milieuvriendelijke verpakkingen met een Eco uitstraling, die gerecycled of biologisch afbreekbaar zijn. Mede verpakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn diverse pakketten leverbaar, met een verschillende samenstelling, dus voor ieder wat wils!

MINI PLANTEN ECOSYSTEEM

GreenGifts Ecoworld ecosystemen

Wij hebben diverse ecosystemen in ons assortiment, die gevuld kunnen worden met 2 verschillende planten combinaties: de set met 3 verschillende soorten varens, voor een groene en rustgevende uitstraling en de set met gekleurde kamerplantjes, voor een wat vrolijkere en levendige uitstraling.

Ook hebben we een serie Ecosystemen met Lamp deze bevatten een kurk die LED-verlichting bevat. Hierdoor wordt de flessentuin ook ‘s avonds een eyecatcher in huis!

Voor de echte doe-het-zelvers onder ons zijn er ook de DIY planten terrarium sets verkrijgbaar, met varens of gekleurde plantjes. Deze kan dienen als navulling voor de Biosphere of om een eigen fles geheel naar eigen smaak in te richten. Meer lezen over de Biosphere en wat je precies ontvangt? Bekijk dan ons blog DIY Ecoworld Biosphere

LUCHTZUIVERENDE KAMERPLANTEN

GreenGifts Ecoworld planten

zijn verkrijgbaar in sets van 4 of 6 stuks. Deze sets zijn leverbaar in 3 verschillende variaties: in de standaard Eco potten of in moderne sierpotten in de kleuren wit of antraciet.

Om de planten de optimale verzorging te kunnen bieden, wordt iedere set standaard met een fles Ecoworld plantenvoeding geleverd. Deze voeding bevat precies de juiste bestanddelen om de kamerplanten in topconditie te houden.

Om kamerplanten optimaal te kunnen laten groeien, dienen deze 1 x per jaar te worden verpot. Hiervoor adviseren wij onze speciale Ecoworld kamerplanten grond, verkrijgbaar in een handige 5 liter emmer.

KLEINE MINI PLANTJES

GreenGifts Ecoworld Miniplantjes

van Ecoworld zijn de bestseller van dit moment. Deze plantjes zijn te verdelen in 3 hoofdgroepen: Varens en kamerplantjes, cactussen en vetplanten en luchtplantjes.

De plantjes zijn verkrijgbaar in Eco potjes, maar ook in luxe stenen witte potjes, ideaal als give away voor bruiloften en partijen.

De Luchtplantjes (Tillandsia) zijn fascinerende plantjes die geen grond nodig hebben om te overleven. Deze plantjes leven van de lucht. Voor een optimale verzorging hoeven de plantjes alleen af en toe een spray met voeding te krijgen. Deze spray leveren wij uiteraard met de bestelling mee.Voor een nog leuker arrangement zijn er ook sets te bestellen met een decoratief stuk hout waarop de Tillandsias geplaatst kunnen worden.

MEER OVER ECOWORLD PLANTEN

Greengifts Ecoworld

Dat onze Ecoworld serie bestaat uit een hoop unieke planten , heb je inmiddels wel ontdekt. Wil je nu meer weten over Ecoworld en waar de verschillende planten bijvoorbeeld vandaan komen? Je leest het allemaal op ons blog:

Je hebt het product toegevoegd aan je winkelwagen:

WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste gifts.

WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste gifts.