Groene kamerplanten sets

Groene kamerplanten sets die water en licht nodig hebben. Tevens zijn deze soort ook luchtzuiverende kamerplanten en uitermate geschikt voor op kantoor.

Plant als groen geschenk

Zorgt voor een positieve mindset, is luchtzuiverend, stressverlagend en decoratief.

Plant als groen geschenk

Zorgt voor een positieve mindset, is luchtzuiverend, stressverlagend en decoratief.

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Makkelijke groene kamerplanten

Een makkelijke groene kamerplant is een must voor ieder interieur. Zowel in huis als op kantoor doen deze planten het erg goed. Groene kamerplanten zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld mini plantjes, zoals de Succulent of mini kamerplantjes en varentjes, die op veel verschillende manieren te stylen zijn, maar ook de wat grotere planten verkrijgbaar als complete set met voeding en sierpotten. Elke plant heeft een unieke uitstraling en karakter.

Mooie groene kamerplant

Het hebben van mooie groene kamerplanten betekent niet automatisch dat je ook groene vingers moet hebben. Onze mixen zijn dusdanig samengesteld, dat de planten vaak met wekelijks wat water en af en toe voeding (door ons meegeleverd) al snel tevreden zijn. Hierdoor zijn deze kamerplanten ook uitermate geschikt voor op kantoor.

Groene kamerplanten verzorgen

Zorg voor een goede standplaats en zet een plant die veel licht nodig heeft dus niet op een schaduwrijke plek of zet een schaduwplant niet in de felle zon.  Zorg er verder voor dat de plant nooit direct in de sierpot gezet wordt, maar altijd in een binnenpot met gaten aan de onderkant. Onze planten worden geleverd inclusief binnen- en sierpot. Hierdoor staan de wortels niet continue in het water, waardoor deze zouden kunnen gaan rotten. Wil je ze wel rechtstreeks in een plantenbak zetten, zorg er dan voor dat er een laag hydrokorrels of substraat onder in de pot zit. Verder af en toe wat ecoworld voeding voor kamerplanten en genieten maar!

Groene plant als duurzaam relatiegeschenk

Zorg voor een goede standplaats: zet een plant die veel licht nodig heeft niet op een schaduwrijke plek en zet een schaduwplant niet in de volle zon. Zorg er ook voor dat de plant nooit rechtstreeks in de sierpot staat, maar altijd in een binnenpot met gaten in de bodem. Onze planten worden geleverd met een binnenpot en een sierpot. Zo staan de wortels niet constant in het water, waardoor ze zouden kunnen gaan rotten. Als u ze rechtstreeks in een pot wilt zetten, zorg er dan voor dat er een laagje waterstof of substraat op de bodem van de pot ligt. Voeg ook af en toe wat ecoworld meststof voor kamerplanten toe en geniet! Bekijk onze duurzame relatiegeschenken

Onze kamerplanten zijn speciaal geselecteerd op hun uitstekende luchtzuiverende eigenschappen. Buiten dit, hebben wij de planten ook geselecteerd op onderhoudsgemak. De planten in onze set zijn dus luchtzuiverend, oersterk, mooi en makkelijk te onderhouden. Bij iedere set voegen wij ook nog een flesje speciale kamerplantenvoeding toe, dus makkelijker kan niet!

Luchtzuiverende kamerplanten kunnen via hun bladeren bepaalde chemische stoffen opnemen uit de lucht en deze omzetten in andere stoffen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld CO2 omzetten in o.a. zuurstof.

Kamerplanten verzorgingstips

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!