Hangenplanten

Hangplanten zijn een geweldige manier om uw interieur op te fleuren en de natuur naar binnen te halen, maar het kan moeilijk zijn om ruimte te vinden voor potten en grote bladeren tussen de meubels als je huis aan de kleine kant is. De oplossing? Een hangplant!

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Hangenplanten binnen

Een hangplant kopen is dé manier om je huis binnen een handomdraai groen en sfeervol te maken. Onderbreek saaie, grote raampartijen met hangend groen. Ook voor mensen die wat kleiner behuisd zijn, biedt een hangende plant uitkomst, dus zeer geschikt voor kleine woningen maar ook voor kleine kantoorruimtes.

Hangplant voor binnen kopen

Een hangplant is zeer geschikt voor binnen in huis, maar denk ook eens aan het opfleuren van een balkon of overkapping in de tuin met hangplanten. Eén of twee hangplanten maken al een enorm verschil tussen een saaie of gezellige ruimte. Behalve dat een hangplantje zeer decoratief is, draagt deze ook bij aan een gezondere leefomgeving. Planten geven namelijk zuurstof af en filteren schadelijke stoffen uit de lucht.

Hangplanten binnen in huis ophangen

Er zijn verschillende manieren om planten op te hangen. De creatievelingen onder ons knopen zelf een plantenhanger met macramé. Anderen hangen de plant op met een bijgeleverde plastic beugel, wat natuurlijk niet echt decoratief is. Dit kan beter!
Onze hangplanten zijn te bestellen met een unieke kokos hangplant pot.
Deze potten zijn helemaal trendy en van deze tijd en passen uitstekend bij een ecosfeer die planten uitstralen. De pot met plant wordt compleet geleverd, het enige wat je hoeft te doen is hem op te hangen. Makkelijker kan niet!

Hangende planten soorten

Om planten op te hangen hoef je niet per se een plantensoort te nemen die klimt of naar beneden hangt. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een leuke varen of andere mooie kamerplant. Zoek je echt iets wat hangt en heb je niet echt groene vingers? Dan is de Tillandsia Usneoides misschien wel iets voor jou. Deze luchtplant heeft veel minder verzorging nodig dan een plant die in de grond staat. Af en toe besproeien met een waternevel is al voldoende. Simpeler kan het niet!

Bij GreenGifts verkopen we verschillende soorten sets die bestaan uit makkelijke en sterke kamerplanten verwerkt in kokos hangpotten. Deze planten worden rechtstreeks geleverd uit onze eigen kwekerij en hebben weinig licht nodig.

De perfecte hangplant voor binnen, die amper verzorging nodig heeft, is de Tillandsia Usneoides. Of maak een keuze uit de Ecoworld Kokos hangpotten met prachtige kamerplanten. Bekijk onze verschillende sets in de webshop.

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!