Kantoorplanten

Kantoorplanten die weinig licht en water nodig hebben. Ook zijn onze soorten luchtzuiverende planten waardoor ze ook zeer geschikt zijn als kantoor planten.
Top 10 kantoorplanten

1. Planten terrarium met lamp

Mini ecosysteem inclusief klein varen plantje en kurk met ingebouwde led verlichting (batterijen inclusief)

2. Luchtzuiverende Planten '' Plants in a Box ''

Wijnkistje met waterreservoir gemaakt van gerecyclede plastic inclusief 3 luchtzuiverende planten. Ook wordt de Ecoworld Planten Box geleverd met handige watermeter en Ecoworld planten voeding.

3. Groene Kamerplanten Set inclusief Potten

Luchtzuiverende kamerplanten set van 4 groene planten inclusief duurzame gerecyclede potten + Ecoworld planten voeding

4. Bonsai Boom met Waterval Set

Af en toe even ontspannen is belangrijk. De Bonsai Zen Waterval set met langzaam stomend water is enorm rustgevend op stressvolle dagen.

5. Planten Terrarium met Verlichting

Groot planten terrarium + kurk met ingebouwde led verlichting op batterijen (batterijen inclusief) Een absolute onderhoudsvrije eye-catcher voor op het bureau of bijvoorbeeld in de kantine.

6. Luchtzuiverende Kamerplanten Set in Eco Potten

Set van 6 luchtzuiverende planten in kartonnen Eco potten #globalgoals

7. Mini Vetplantjes in Keramiek Potjes

Kleine langzaam groeiende succulenten die weinig verzorging nodig hebben.

8. Tillandsia Luchtplantjes Set + Spray

Leuk voor op de balie of op het bureau. Eens per 2 weken een keertje sprayen is al voldoende!

9. Mini Cactussen en Succulent Mix

Voor iedereen op kantoor een eigen mini plantje die weinig verzorging nodig heeft.

10. Plantjes in Glazen Pot

Ecosysteem plant met lamp die onderhoudsvrije is.

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Kantoorplanten kopen

Kantoorplanten hebben een positieve uitwerking op de productiviteit en en de luchtkwaliteit in kantoorruimtes. Naast dat deze planten sfeer geven, zorgen deze luchtzuiverende makkelijke kantoorplanten ook voor een schonere lucht. Deze planten zetten koolstofdioxide om in zuurstof en halen schadelijke stoffen uit de lucht. Een win-win situatie dus! Onze planten mix wordt geleverd inclusief sierpot, dus na levering kunnen de planten direct op het bureau of elders in de kantoorruimte worden gezet. Deze planten zijn niet ingewikkeld om te verzorgen, waardoor jouw werknemers lang van deze makkelijk te onderhouden planten kunnen genieten.

Kantoorplanten verzorgen

Juist op kantoor zit je niet te wachten op kwetsbare planten met een ingewikkelde verzorging. Onze plantenmix is dusdanig samengesteld dat de planten al tevreden zijn met wekelijks een slok water en af en toe wat plantenvoeding, die uiteraard door ons wordt meegeleverd. Besteed alleen wat aandacht aan de juiste standplaats en succes gegarandeerd!

Makkelijke kantoorplant in mix van 4 of 6 stuks

Afhankelijk van de grootte van het kantoor kan je kiezen uit een kamerplanten mix van 4 of van 6 stuks. Allen geleverd met een witte, antraciet of eco sierpot. Makkelijke kantoorplanten zijn ideaal voor mensen zonder groene vingers. Onze mix bevat kleinere kamerplanten, sierlijke palmen en bloeiende kantoorplanten. Het is een mix van de sterkere soorten, zodat je je niet steeds zorgen hoeft te maken of de planten teveel of te weinig water krijgen. Ideaal voor op kantoor dus!

Kantoorplant als duurzaam relatiegeschenk

Verras uw zakenpartners of werknemers met een groene, luchtzuiverende kamerplant. Zo geeft u iets duurzaams en onderstreept u het belang van een milieuvriendelijke bedrijfsvoering en laat u zien dat uw bedrijf een bijdrage levert aan de bescherming van het klimaat. De kamerplanten worden standaard geleverd in milieuvriendelijke potten, maar u kunt ook kiezen voor trendy sierpotten in wit of antraciet van gerecycled plastic.

Bekijk onze originele groene relatiegeschenken

Het is een goed idee om planten op kantoor te zetten. Buiten de luchtzuiverende werking, heeft onderzoek bewezen dat planten bijdragen aan een betere concentratie, een positieve gemoedstoestand en dat ze stress verlagend werken. Tel daarbij op dat planten de luchtvochtigheid verhogen en een ruimte ook nog eens gezelliger maken.

Top 10 makkelijke kantoorplanten 1. Planten terrarium met lamp 2. Luchtzuiverende Planten '' Plants in a Box '' 3. Groene Kamerplanten Set inclusief Potten 4. Bonsai Boom met Waterval Set 5. Planten Terrarium met Verlichting 6. Luchtzuiverende Kamerplanten Set in Eco Potten 7. Mini Vetplantjes in Keramiek Potjes 8. Tillandsia Luchtplantjes Set + Spray 9. Mini Cactussen en Succulent Mix 10. Plantjes in Glazen Pot. Bekijk nu snel onze top 10 online

Planten verzorgingstips

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!