Kindercadeaus

Educatieve groene cadeaus voor kinderen. Onze collectie bestaat uit verschillende producten waarbij kinderen spelenderwijs uitvinden hoe iets groeit en bloeit. Daarnaast leren ze ook van het verzorgen van planten.

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Cadeaus voor kinderen

Wat is nou leuker dan een kind een cadeau te geven waar zij blij van worden en wat ook nog eens leerzaam is? Kinderen komen steeds verder van de natuur af te staan. Met onze planten concepten leren kinderen spelenderwijs hoe planten groeien en hoe deze verzorgd moeten worden.

Betaalbare kindercadeaus

Voor elk budget zijn leuke en leerzame kindercadeaus te verkrijgen bij GreenGifts. Wat dacht je van een Waterworld glas met nep goudvissen? Op deze manier heeft het kind zijn eigen aquarium zonder het risico dat vissen binnen de kortste keren op hun rug drijven, omdat ze net niet voldoende verzorging hebben gekregen. Wil je samen met jouw kind een aquarium inrichten? Dan kan je ook tropische nep visjes gebruiken, de Waterworld bluppys. Deze kleurrijke visjes staan geweldig in ieder aquarium.

Origineel kindercadeau

Verras jouw kind met vleesetende planten! Kinderen zijn gefascineerd door vleesetende planten, de manier waarop zij groeien en insecten vangen. Geef jouw kind een Swampworld terrarium voor in de kinderkamer. Op deze wijze leren kinderen hoe deze planten verzorgd dienen te worden en tevens worden vervelende muggen die zich in de kamer bevinden gelokt en opgegeten. het lampje in het terrarium kan tevens dienst doen als nachtlampje Een win-win situatie dus!

Leerzaam kindercadeau

Kweek samen met jouw kind zijn eigen groenten met de Veggieworld Groente kweekset. Wat is nou leuker dan de groei van een een komkommer of paprika te volgen van het zaadje tot aan de volgroeide vrucht? Zelfs de moeilijkste groenteneters gaan op deze manier om!

FAQ’s

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij GreenGifts hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!