NIEUWE WEBSITE: gebruik code GG10 voor 10% korting!

Retourneren & Annuleren

Producten die binnen de bedenktermijn kunnen bederven zoals planten kunnen niet worden geretourneerd. We bieden 100% groei- en bloeigarantie op al onze planten. Mocht er daarom iets niet goed zijn neem dan contact op met de klantenservice.

Artikelen kunnen geretourneerd of geruild worden bij ons in de kwekerij: Albert van ’t Hartweg 1 in Bleiswijk of worden afgeven bij een postkantoor. Deze verzendkosten zijn voor eigen rekening.

We betalen je meteen terug zodra we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. Het geld heb je meestal binnen 2 werkdagen terug op de rekening.

Op het moment dat een bestelling geplaatst is, wordt deze direct ingepland om uit de kwekerij te halen. Wanneer de bestelling eenmaal in het bestelproces zit, is annuleren helaas niet meer mogelijk.

We betalen je meteen terug zodra we de annulering verwerkt hebben. In de meeste gevallen heb je binnen 2 werkdagen het bedrag terug op de rekening.