Veelgestelde vragen

Haal de plant(en) tot het moment van geven dan uit de doos. Zorg er voor dat de plant in het licht staat en voldoende vochtig gehouden wordt tot het moment van geven. (Planten van bijvoorbeeld een ecosysteem kunnen op deze manier makkelijk één week goed blijven in de afgesloten bekers.)

Onze planten komen rechtstreeks vanuit onze eigen kwekerij. Voor vertrek vindt altijd een kwaliteitscontrole plaats, waarna de planten op professionele wijze worden ‘’droog’’ verpakt in een speciaal hiervoor ontwikkelde verpakking.  Bijgeleverd zit een instructie waarmee u het product snel en eenvoudig kunt inrichten.

Bestel je voor 06.00 uur dan wordt je pakketje in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden. Meer informatie vind je hier.

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95 voor Nederland en €7,50 voor België.  Lees hier meer over verzendkosten.

Je hebt veel verschillende manieren om te betalen bij GreenGifts. Van iDeal tot Creditcard.  Hier kun je alle betaalmogelijkheden bekijken.

Je ontvangt een Track & Trace code van ons. Bekijk hier alle betaalmogelijkheden.

Op het moment dat een bestelling geplaatst is, wordt deze direct ingepland om uit de kwekerij te halen. Wanneer de bestelling eenmaal in het bestelproces zit, is annuleren helaas niet meer mogelijk

Wij sturen nooit een factuur mee met de bestelling zelf. Als de bestelling een cadeautje is, kan deze dus gerust direct naar de ontvanger worden verstuurd. De factuur wordt via email naar het door de besteller opgegeven e-mailadres gestuurd.