Kruidenplanten

Kruidenplanten van GreenGifts om thuis te kweken. Geweldig voor op de vensterbank of  het aanrecht. Zet jouw kruiden in de buurt van de keuken, zodat je gemakkelijk een handvol verse kruiden kunt plukken voor jouw gerechten.

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Kruidenplanten kopen

Behalve dat verse kruiden natuurlijk veel smaakvoller zijn dan de gedroogde variant uit een potje bij de supermarkt, zijn kruidenplantjes ook nog eens leuk om naar te kijken. Kruidenplantjes kunnen zelfs bloeien! Zet de plantjes op een ereplaatsje in de keuken en gebruik ze naar hartelust in de lekkerste recepten. Bij ons kan je online kruidenplanten kopen, die sterk zijn en vaak worden gebruikt.

kruidenplanten buiten

Veel mensen hebben een apart plekje in de tuin gereserveerd voor verschillende kruidenplantjes. Zo heb je altijd de juiste kruiden bij de hand voor dat ene lekkere recept. Maar niet getreurd als je niet over een tuin beschikt: Kruiden planten doen het ook uitstekend op balkon of in een pot in huis.

Vaste kruidenplanten

Om het je nog makkelijker te maken, zijn onze vaste kruidenplanten verkrijgbaar in een speciale ecoworld box. Deze box is voorzien van een watermeter, zodat je makkelijk kunt zien wanneer de plantjes weer water nodig hebben. Tevens worden er bordjes meegeleverd waarop je de naam van het kruid kunt vermelden (met bijgeleverde stift). Zo weet je altijd welk kruid je voor een gerecht moet gebruiken.

Biologische kruidenplanten

Ecoworld levert de lekkerste biologische kruidenplanten: Rozemarijn, munt en Tijm. Deze vaste kruidenplanten zijn meerjarig, dus onbeperkt te gebruiken.

Bij GreenGifts vanaf 19,95 heb je al een set van 3 verschillende kruiden, welke vaak voorkomen in de meest populaire recepten. Deze planten zijn meerjarig, dus je kunt jarenlang plezier hebben van de lekkerste verse kruiden!

Munt, Tijm, Rozemarijn. Dit zijn ook de soorten die wij om die reden verkopen. Tijm en Rozemarijn zijn wintergroen, dit betekent dat deze het hele jaar door groen blijven en dus te gebruiken zijn. Munt is wel winterhard, maar niet wintergroen. In de winter sterft munt bovengronds af en loopt in het voorjaar weer uit.

Kruidenplanten in huis

Er lijken door hoge werkdruk en verplichtingen steeds minder uren in een dag te zitten. Maar dat wil niet zeggen, dat je ook minder tijd moet besteden aan een gezonde en verse maaltijd.  Vers en gezond koken kan met behulp van onze kruidenplanten. Verse kruiden zijn veel lekkerder en smaakvoller dan de gedroogde supermarkt variant. Wacht niet langer en haal verse kruiden in huis.

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!