Makkelijke kamerplanten

Makkelijke kamerplanten die weinig licht en water nodig hebben. Ook zijn onze soorten luchtzuiverende planten waardoor ze ook zeer geschikt zijn als kantoor planten.

Makkelijke kamerplanten - Bestsellers

Planten terrariums

Groene kamerplanten

Luchtplantjes

Vetplanten

Cactussen

Wel hele leuke kamerplanten

Deze kamerplanten verdienen iets meer aandacht.

Bonsai bomen

Vleesetende planten


Top 10 makkelijke kamerplanten

1. Planten Terrarium

Een planten terrarium is een prachtige groene mini-wereld achter glas. Omdat dit glas is afgedicht, creëert een terrarium zijn eigen ecosysteem: de planten zorgen voor zichzelf! Dit maakt een plantenterrarium niet alleen een mooie aanwinst voor het interieur, maar ook gemakkelijk te onderhouden

2. Groene Kamerplanten Set

Geef je kamer een groene boost! Deze luchtzuiverende planten zorgen voor frisse lucht waar je ze ook neerzet. Verbeter uw concentratie, slaap en humeur! Zet de planten in de (half)schaduw zonder direct zonlicht. Ze houden van een constant vochtige grond. Zorg ervoor dat er geen waterlaag in de pot zit. Zo blijven je groene decoraties het langst mooi!

3. Bonsai Boom Waterval Set

Een mooie stenen waterval om te stapelen volgens het Zen-idee, gemaakt van hoogwaardig kunststof. Een kleine 220V pomp zorgt voor de werking van de waterval. De Bonsai staat in een EasyCare systeem. Het EasyCare-systeem heeft een waterbuffer en een waterpeilindicator. U vult het reservoir tot het “maximum”, de boom kan dan het water verbruiken via een inlaatkanaal. U vult met water wanneer het waterpeil op “minimum” staat en de tank leeg is. Dit vermindert het water geven tot ongeveer een keer per week.

4. Ecosysteem plant met lamp

Mini ecosysteem plant met lamp. We noemen het een mini-ecosysteem omdat het water en de voedingsstoffen in de fles worden gerecycleerd. Omdat het ecosysteem zichzelf in stand houdt en gesloten is, hoef je het nooit meer water te geven. Een duurzame aanwinst voor elke kamer.

5. Tillandsia Luchtplantjes Set

Tillandsia is de geslachtsnaam van deze planten. Tillandsia’s worden vaak ook luchtplanten of air plants genoemd.
Ze leven van licht, lucht en water! Je hoeft ze maar eens per week te sprayen met water.

6. Planten Terrarium Groot

Het planten terrarium is terug. In de jaren ’60 en ’70 was het een en al hype en nu is het weer een echte trend. En dat is niet zo verwonderlijk! Maar wat moet je je nu voorstellen? Het is gewoon een glazen plant. Iets uitgebreider is een gesloten glazen fles of pot met miniplantjes. Een planten terrarium is perfect als je van planten houdt, maar geen groene vingers hebt. De planten hebben geen verzorging nodig omdat ze leven van zuurstof, water en gerecycleerde voedingsstoffen.

7. Mini Cactussen

Een echte overlever die tegen een stootje kan. In de natuur beschermen de doornen de plant tegen dieren en vangen ze de dauw op die eraf loopt. Vergeet niet dat planten u een beter gevoel kunnen geven en uw huis levendiger kunnen maken. Watergeven hoef je ook maar eens per 2 weken te doen. In de winter kunnen ze zelfs maar liefst 4 weken zonder water.

8. Luchtzuiverende Planten Box

De Ecoworld Planten Box bestaat uit een duurzaam houten wijnkistje met daarin een waterdichte plantenbak. De Planten Box bestaat uit 3 verschillende planten inclusief een handige watermeter waardoor je precies weet wanneer de planten water nodig hebben.

9. Mini Vetplanten (Succulenten)

Vetplantjes zijn ideaal voor mensen die geen groene vingers hebben. Ze hebben niet veel verzorging nodig. De problemen met vetplanten zijn vaak niet dat ze te weinig water krijgen, maar te veel. Laat de grond uitdrogen alvorens opnieuw water te geven. Zolang de mini plantjes in een kleine pot staan, groeien ze nauwelijks. Verpot ze van tijd tot tijd in een iets grotere pot, alleen voor de verse aarde. Zet ze op een plaats met zo veel mogelijk licht. Succulenten kunnen in de zomer ook op een zonnig terras of balkon worden geplaatst.

10. Vleesetende planten terrarium

Om vleesetende planten goed te houden, is het raadzaam ze in een terrarium te plaatsen. Dit creëert een mini moerasgebied. Het terrarium wordt gevuld met substraat en de vleesetende planten worden erin geplaatst. Een beetje mos en zelf gemaakt grond creëren een moerassig uitzicht. De grond moet zeer vochtig tot nat zijn. De carnivoren worden dan afgedekt om een zo hoog mogelijke vochtigheid te creëren. Het Swampworld Terrarium XL is een complete set die alles bevat wat je nodig hebt. Ook bevat het terrarium verlichting en een handige watermeter

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Makkelijke kamerplanten kopen

Makkelijke kamerplanten zijn ideaal voor mensen zonder groene vingers. Onze mix bevat kleinere kamerplanten, sierlijke palmen en bloeiende kamerplanten. Het is een mix van de sterkere soorten, zodat je je niet steeds zorgen hoeft te maken of de planten teveel of te weinig water krijgen.

Extra luchtzuiverende kamerplanten

Naast dat deze planten sfeer geven, zorgen deze luchtzuiverende makkelijke kamerplanten ook voor een schonere lucht. Deze planten zetten koolstofdioxide om in zuurstof en halen schadelijke stoffen uit de lucht. Een win-win situatie dus! Een set van 4 kamerplanten kan al een kamer van ongeveer 30m2 zuiveren. Behalve dat zij zuurstof produceren, verbeteren zij de luchtvochtigheid en breken zij schadelijke stoffen af. De planten zijn vanwege deze kwaliteiten ook uitermate geschikt voor op kantoor. Dit omdat luchtzuiverende kamerplanten de productiviteit stimuleren.

Verschillende soorten kamerplanten sets

Maak kennis met onze kamerplanten sets voor binnen die speciaal op hun luchtzuiverende eigenschappen zijn geselecteerd. De standaard sets bevatten 6 verschillende soorten fraaie kamerplanten. Indien gewenst kunnen deze worden geleverd inclusief sierpot in 2 verschillende trendy kleuren: wit en antraciet. Voor de mensen die wat kleiner behuisd zijn, bieden wij ook een set aan met 4 luchtzuiverende kamerplanten. Bij alle soorten sets wordt standaard een fles plantenvoeding meegeleverd.

Kamerplanten online bestellen

Met de Ecoworld luchtzuiverende planten van GreenGifts haal je een duurzame oplossing in huis. De planten worden door ons verstuurd uit eigen kwekerij. Na de bestelling verzenden wij het pakket op werkdagen binnen 24 uur. De Ecoworld verpakkingen voor de luchtzuiverende kamerplanten bestaan uit gerecycled materiaal en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Fleur je interieur op met een makkelijke kamerplant

De door ons samengestelde mix past in ieder interieur. Het is een combinatie van planten voor in de zon en planten voor in de schaduw. Geleverd met de sierpot van jouw keuze: wit, antraciet of eco.

Makkelijke kamerplanten verzorging

De set kamerplanten is dusdanig samengesteld dat de verzorging niet veel kennis vergt. 1x per week water en af en toe voeding is alles wat onze kamerplanten nodig hebben. Om het helemaal makkelijk te maken, wordt er standaard bij deze planten een fles kamerplanten voeding meegeleverd. Zorg voor een goede standplaats en zet een plant die veel licht nodig heeft dus niet op een schaduwrijke plek. Zorg er verder voor dat de plant nooit direct in de sierpot gezet wordt, maar altijd in een binnenpot met gaten aan de onderkant. Hierdoor staan de wortels niet continue in het water, waardoor deze zouden kunnen gaan rotten. Wil je ze wel rechtstreeks in een plantenbak zetten, zorg er dan voor dat er een laag hydrokorrels of substraat onder in de pot zit. Verder af en toe wat ecoworld voeding voor kamerplanten en genieten maar! Onze kamerplanten worden geleverd vanuit eigen kwekerij. Wij sturen altijd de mooiste en de sterkste exemplaren van het moment. Het is daarom mogelijk dat de verschillende soorten kamerplanten incidenteel wat afwijken van de soorten op de foto. 

Onze best verkochte kamerplanten sets

Onze kamerplanten sets zijn verkrijgbaar per 4 of 6 stuks met eco potten, maar ook met gerecyclede kunststof potten in de kleuren wit of antraciet.
Tevens zit er bij iedere set een gratis flesje kamerplantenvoeding. Alles is dus al voor je geregeld. het enige wat je hoeft te doen is de planten uitpakken en ze een prachtig plekje te geven! Uniek: de Ecoworld planten box. Een mooie combi van 3 planten (in diverse combinaties verkrijgbaar) in een houten wijnkistje. Het kistje is voorzien van een waterbak met watermeter, die ervoor zorgt dat de planten altijd voldoende water tot hun beschikking hebben. Ideaal voor mensen zonder groene vingers!

Groene planten als duurzame giveaway voor jouw zakelijke relaties

Verras jouw relaties of medewerkers met een groene luchtzuiverende kamerplant. Op deze manier geef je iets duurzaams cadeau en benadruk je het belang van milieuvriendelijk ondernemen en laat je zien dat jouw bedrijf zijn steentje bijdraagt aan het verbeteren van het klimaat. Kamerplanten worden standaard geleverd in eco potten maar er kan ook worden gekozen voor trendy witte of antraciet sierpotten, gemaakt uit gerecycled kunststof., 

Bekijk onze originele groene relatiegeschenken

Onze kamerplanten zijn speciaal geselecteerd op hun uitstekende luchtzuiverende eigenschappen. Buiten dit, hebben wij de planten ook geselecteerd op onderhoudsgemak. De planten in onze set zijn dus luchtzuiverend, oersterk, mooi en makkelijk te onderhouden. Bij iedere set voegen wij ook nog een flesje speciale kamerplantenvoeding toe, dus makkelijker kan niet!

Luchtzuiverende kamerplanten kunnen via hun bladeren bepaalde chemische stoffen opnemen uit de lucht en deze omzetten in andere stoffen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld CO2 omzetten in o.a. zuurstof.

Kamerplanten verzorgingstips

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!