Planten in glazen pot

Een mini ecosysteem voelt zich in vrijwel ieder interieur thuis en brengt toch iets bijzonders met zich mee. Bij GreenGifts hebben wij een divers aanbod aan deze planten in glazen pot. De potten kunnen gevuld worden met twee verschillende planten combinaties: een set met drie soorten varens of een set met gekleurde kamerplantjes. De mini-ecosystemen uit ons assortiment zijn van ons eigen merk Ecoworld en komen allemaal uit onze eigen kwekerij.

Wat is een ecosysteem?

Een ecosysteem van GreenGifts is een zelfvoorzienend stukje natuur in een glazen pot of fles. Zo’n mini ecosysteem is uitermate geschikt voor mensen die graag meer groen in het interieur willen maar geen groene vingers hebben. Met deze plantjes in een pot creëer je dus je eigen tuintje, zonder dat je er wekelijks naar om hoeft te kijken.

Zelfvoorzienend ecosysteem

Alle plantjes in glazen pot die wij aanbieden zijn zelfvoorzienend. Dit betekent dat de ecosystemen na aankoop geen water of voeding meer nodig hebben om te overleven. Hierdoor worden ze ook wel onderhoudsvrije ecosystemen genoemd. De planten in de glazen pot zijn zelfvoorzienend en dus onderhoudsvrij doordat er vocht- en zuurstofrecycling in het afgesloten glas ontstaat.

Ecosysteem kopen

Met de plantjes in glazen pot of fles van GreenGifts haal je een duurzame oplossing in huis. Na de bestelling verzenden wij, binnen 24 uur, de complete set met alle benodigdheden. Zo hoef je nooit lang te wachten op je ecosysteem. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf de bezorgdatum te kiezen en worden de pakketjes zorgvuldig en professioneel verpakt. De Ecoworld verpakkingen bestaan uit gerecycled materiaal en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ook is het mogelijk om een ecosysteem cadeau te doen. Hierdoor is het mogelijk om jouw klanten, partners of andere zakenrelaties te verrassen met een luxueus en origineel relatiegeschenk.

Het verzorgen van planten in glazen pot

Onze mini ecosystemen zijn zelfvoorzienend en hebben in principe geen onderhoud nodig. Toch kan het absoluut geen kwaad om je gesloten ecosysteem af en toe wat aandacht en verzorging te geven. Dit kun je bijvoorbeeld doen door te zorgen dat de planten voldoende daglicht krijgen. Door je ecosysteem ongeveer twee keer per maand om te draaien, krijgen alle planten in de pot gelijkmatig en genoeg daglicht. Op deze manier gaan je planten langer mee en geniet je nog jaren van je ecosysteem. Wie wilt dat nou niet?