Planten in glazen pot

Een mini ecosysteem past in vrijwel ieder interieur en brengt toch iets bijzonders met zich mee. Bij GreenGifts hebben wij een divers aanbod van deze planten in glazen pot. De potten kunnen gevuld worden met twee verschillende plantencombinaties: een set met drie soorten varens of een set met drie gekleurde kamerplantjes. De mini-ecosystemen uit ons assortiment zijn van ons eigen merk Ecoworld. De planten komen allemaal uit onze eigen kwekerij.

Wat is een ecosysteem in een pot?

Een ecosysteem van GreenGifts is een zelfvoorzienend stukje natuur in een glazen pot of fles. Zo’n mini ecosysteem is uitermate geschikt voor mensen die graag meer groen in het interieur willen maar geen groene vingers hebben. Met deze plantjes in glas creëer je dus je eigen onderhoudsvrije ecosysteem.

Zelfvoorzienend ecosysteem

Alle plantjes in glazen pot die wij aanbieden zijn zelfvoorzienend. Dit betekent dat de plantjes na inrichting en afsluiting van het glas geen water of voeding meer nodig hebben om te overleven. Dit wordt ook wel een onderhoudsvrij ecosysteem genoemd. In het afgesloten glas ontstaat vocht en zuurstof recycling, waardoor het ecosysteem geheel zelfvoorzienend wordt.

Ecosysteem plant kopen

Met de plantjes in glazen pot of fles van GreenGifts haal je een duurzame oplossing in huis. Na de bestelling verzenden wij, binnen 24 uur, de complete set met alle benodigdheden. Zo hoef je nooit lang te wachten op je ecosysteem. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf de bezorgdatum te kiezen en worden de pakketjes zorgvuldig en professioneel verpakt. De Ecoworld verpakkingen bestaan uit gerecycled materiaal en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ook is het mogelijk om een ecosysteem cadeau te doen. Hierdoor kan je jouw klanten, partners of andere zakenrelaties verrassen met een luxueus en origineel relatiegeschenk.

Het verzorgen van een planten terrarium

Onze mini ecosystemen zijn zelfvoorzienend en hebben in principe geen onderhoud nodig. Toch kan het absoluut geen kwaad om je gesloten ecosysteem af en toe wat aandacht en verzorging te geven. Dit kun je bijvoorbeeld doen door te zorgen dat de planten voldoende daglicht krijgen. Door je ecosysteem ongeveer twee keer per maand om te draaien, krijgen alle planten in de pot gelijkmatig en genoeg daglicht. Op deze manier gaan je planten langer mee en geniet je nog jaren van je ecosysteem. Wie wil dat nou niet?