Planten in wijnkist

De Ecoworld box is verkrijgbaar met verschillende plantencombinaties:

  • 3 verschillende luchtzuiverende varens, die met verschillende tinten groen een prachtige combinatie vormen met het hout van het kistje. Varens zijn bovendien planten die het ook goed doen op de wat donkerdere plekjes in huis, waar het kistje ook perfect tot zijn recht kan komen.
  • 3 kamerplanten, die ook luchtzuiverend zijn. Deze plantencombinatie zorgt voor een vrolijk wat gekleurder geheel.
  • 3 vleesetende planten, die bestaan uit drie verschillende soorten Sarracenia. Deze oersterke bekerplanten spreken menigeen tot de verbeelding met hun groen en rode tinten en vangen tevens insecten.

De Ecoworld Box is ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Wie wordt er nou niet blij van een groen, duurzaam en origineel geschenk wat jarenlang meegaat?

Eenvoudig in elkaar te zetten

Het Houten Ecoworld kistje wordt geleverd met substraat, watermeter, planten en groen decoratie mos. Door de bijgeleverde instructie is het kistje binnen enkele minuten eenvoudig in elkaar te zetten. Hierna kan de waterbak worden gevuld met een ruime hoeveelheid water, waardoor je er de komende weken geen omkijken meer naar hebt. Op de bijgeleverde watermeter kan je aflezen wanneer de planten dorst hebben.

Plants in a box verzorging

Door de binnenbak en de watermeter is de verzorging van de planten kinderlijk eenvoudig. Eens in de paar weken wat water en af en toe een beetje plantenvoeding is voldoende om de plantjes tevreden te houden.

Planten in houten kist

Met de Ecoworld Box van GreenGifts haal je een duurzame oplossing in huis. De planten worden door ons verstuurd uit eigen kwekerij. Na de bestelling verzenden wij het pakket op werkdagen binnen 24 uur. De Ecoworld verpakkingen bestaan uit gerecycled materiaal en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Relatiegeschenk plant uit eigen kwekerij

De planten van Ecoworld komen uit eigen kwekerij. Voor het versturen vindt er altijd een kwaliteitscontrole plaats.