Verschillende mini plantjes voor binnen

Bij GreenGifts kun je verschillende soorten mini plantjes kopen. Deze kleine binnenplantjes nemen geen amper ruimte in en zijn ontzettend leuk om te zien. Vooral als set bij elkaar combineren ze goed. Bij GreenGifts hebben we zowel zonplantjes en schaduwplantjes in ons assortiment.

Tillandsia luchtplantjes kopen

Bij ons vindt je verschillende arrangementen luchtplantjes. De naam luchtplantje zegt het natuurlijk al: het plantje staat niet in de grond, maar leeft van de lucht. De tillandsia verzorging is daarom ook heel eenvoudig. Verse lucht en af en toe besproeien met de Ecoworld tillandsia spray die door ons standaard meegeleverd wordt. Meer dan dat heeft het plantje eigenlijk niet nodig. Je kunt deze luchtplantjes ophangen of in een houder zetten voor de leukste creaties.

Mini varens en mini kamerplanten

Kleine luchtzuiverende varentjes en kamerplantjes die ook leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden. De varens doen het prima als schaduwplant, terwijl de vrolijk gekleurde kamerplantjes het beter doen op een lichte plek. Bestel ze met witte stenen sierpotjes voor een chique uitstraling of laat je creativiteit de vrije loop en richt een terrarium of ecosysteem in met één van de verschillende DIY-navulsets. Alle benodigdheden hiervoor worden meegeleverd.

Kleine cactussen en vetplanten (succulenten)

Mini cactussen en vetplanten zijn er in vele soorten en maten. Door de eenvoudige verzorging zijn dit zeer populaire plantjes. tevens worden deze kleine plantjes ook vaak gebruikt als kleine groene cadeautjes bij een huwelijk of geboorte. Voor een Mexicaanse of aardse uitstraling zijn deze plantjes te verkrijgen in terracotta potjes. Voor een luxere uitstraling kunnen deze plantjes ook worden besteld in stenen witte potjes. Zo is er voor ieder wat wils.

DIY terrarium planten Sets

Laat je creativiteit de vrije loop met de DIY-sets van Ecoworld. De sets zijn te verkrijgen met verschillende soorten mini plantjes en alle benodigdheden om de set in te richten. Denk aan substraat, grond en groen natuur mos voor een mooie afwerking van je mini planten creatie. De DIY set met kleine luchtplantjes bevat dan weer decoratief hout, substraat en voeding. Lever zelf de schaal, fles of pot en wij leveren alle benodigdheden om er een succes van te maken!