Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Zaad kopen online

Koop de beste groentezaden voor de moestuin eenvoudig online. Geleverd inclusief grond, instructie en handige kweekbeker voor het beste resultaat.
Zelfgekweekte, onbespoten groenten zijn altijd lekkerder en verser dan de groenten die de supermarkt verkoopt. Bereid de lekkerste maaltijden met groenten uit eigen moestuin!

Groente zaden kopen

Wanneer je moestuin zaadjes bestelt via Greengifts, ontvang je vier verschillende groenten inclusief grond en kweekbekers. Dit moestuin zaden pakket bevat de meest populaire groenten, die je gemakkelijk zelf kunt verbouwen.
Groentezaden kopen is ook leuk wanneer je kinderen iets wil leren over de natuur. Laat kinderen zien hoe een piepklein zaadje kan uitgroeien tot een enorme komkommer, tomaat, wortel of paprika.

Zaadjes planten

Zaden planten doe je eerst in de bijgeleverde kweekbeker. Hierdoor wordt het zaadje tijdens de eerste groei beschermd tegen weersinvloeden. Wanneer het plantje groot en sterk genoeg is, kan deze in de volle grond worden gezet. Een uitgebreide uitleg en plant instructie voor de biologische zaden moestuin wordt meegeleverd.

Moerastuin plantjes

Moestuin plantjes van Veggieworld worden geleverd in 4 heerlijke soorten: komkommer, tomaat, paprika en wortel. Het verbouwen van eigen moestuin groenten is leuk om te doen en scheelt ook nog eens in de portemonnee. een win-win situatie.

Veggieworld Groentezaden

Groente zaden verbouwen is zeer eenvoudig. Zelfs mensen die klein behuisd zijn kunnen hun eigen groenten kweken op het balkon met Veggieworld groentezaad. Alles wat je nodig hebt is een grote bak waarin de groenteplantjes kunnen groeien en een beetje geduld.
Voor je het weet, maak je de heerlijkste gerechten met eigen gekweekte groente. Eet smakelijk alvast!

Bij GreenGifts koop je al een moestuin set van 6 voor € 14,95. Hiermee kweek je binnen een handomdraai zelf de lekkerste onbespoten groenten.

Goede groentezaden zijn tomaat, paprika, komkommer en wortel. Deze zijn als set te bestellen in de webshop van Greengifts. De zaden worden geleverd inclusief kweekbeker, grond en duidelijke instructie.

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!