Een groen cadeau voor ieder moment

Voor iedere bijzondere gebeurtenis verras je iemand met een persoonlijk cadeau.
Greengifts

Een groen cadeau voor ieder moment

Voor iedere bijzondere gebeurtenis verras je iemand met een persoonlijk cadeau.

GreenGifts voor haar
Giveways

Bedankjes bruifloft

Een blijvende herinnering voor je gasten.

Relatiegeschenken

Op maat gepersonaliseerd

Onze meest populaire cadeaus

Voor je zelf of om te geven

GreenGifts scoort een 9,3 op basis van 95 reviews Trustpilot

Cadeaus voor elk moment!

Is er een speciale gelegenheid en wil je iemand verrassen met een persoonlijk cadeau? GreenGifts zal je helpen het perfecte cadeau te vinden! Hier vindt u de mooiste cadeaus voor alle gelegenheden. Met een persoonlijk cadeau laat je iemand echt je waardering zien!

Verjaardagscadeau

Iemand is binnenkort jarig en u wilt hem of haar trakteren op een origineel cadeau? Neem dan een kijkje in onze brede selectie van verjaardagscadeaus. Met zo’n origineel en persoonlijk cadeau wordt het zeker een verjaardag om nooit te vergeten! Het vinden van een origineel verjaardagscadeau is vaak niet zo eenvoudig, maar met de hulp van GreenGifts vindt u vast en zeker het perfecte cadeau. Verras iemand bijvoorbeeld met een prachtig planten terrarium die hem zal doen verbazen. U kunt ook kiezen voor deze prachtige bonsai boompje met complete starter kit. Met deze verjaardagscadeaus maak je gegarandeerd indruk!

Liefdescadeau

Op zoek naar een origineel cadeau om de liefde te vieren? Geef dan een romantisch cadeau om je liefde voor hem of haar uit te drukken. Je hebt een lief en persoonlijk cadeau in een mum van tijd! Maar een liefdesgeschenk is ook een geweldig huwelijks- of jubileumgeschenk.

Beterschapscadeau

Wil je een zieke laten weten dat je aan hem of haar denkt? Verras hem of haar met een gepersonaliseerd beterschapscadeau. Kunt u uw cadeau niet bij de ontvanger afleveren? Geen probleem ! Wij leveren het geschenk ook rechtstreeks bij u thuis. Als je echt iets goeds wilt doen voor iemand, is de Luchtplantjes het perfecte cadeau. Deze mini plantjes tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Kerstmis

Natuurlijk mogen we Kerstmis niet vergeten. De mooiste tijd van het jaar en de perfecte tijd om cadeaus te geven. Op zoek naar een kerstcadeau voor de hele familie? U kunt uw kersttafel ook nog specialer maken door unieke tafeldecoraties toe te voegen aan de feestelijk gedekte tafel. Op deze manier kunt u uw kerstfeest nog specialer maken.

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!