Originele en duurzame relatiegeschenken 2023

2022 is voor veel particulieren en bedrijven geen gemakkelijk jaar geweest. Hierdoor is het juist nu belangrijk om tegen het einde van dit bewogen jaar jouw relaties en medewerkers eens extra in het zonnetje te zetten. Laat jouw waardering blijken door het geven van een duurzaam relatiegeschenk. Hiermee kan je aangeven dat jij duurzaamheid echt als belangrijke waarde binnen jouw bedrijf of organisatie ziet en dat jij jouw steentje wilt bijdragen aan een gezonder milieu.

 

Om het makkelijk te maken hebben wij de 4 meest originele en duurzame relatiegeschenken op een rijtje gezet:

Orginele relatiegeschenken
Relatiegeschenk bonsai boom gepersonaliseerd
Relatiegeschenk varen gepersonaliseerd
Relatiegeschenk mini plantjes gepersonaliseerd

Planten terrariums

Een plantenterrarium of ecosysteem plant valt in de categorie luxe relatiegeschenken. Met een ecosysteem geef jij jouw relaties echt een mooi en blijvend relatiecadeau. Onze duurzaam gerecyclede glazen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met diverse planten. Zo hebben wij voor iedere smaak en elk budget een ecosysteem. Al onze glazen zijn voorzien van een kurk met ingebouwde LED-verlichting (incl batterij). Een uitermate geschikt relatiegeschenk dus voor de donkere dagen voor kerst: geef jouw relaties een lichtje in de duisternis!

Planten terrariums < 20 stuks

Wanneer je minder dan 20 van deze originele relatiegeschenken wilt bestellen, dan kan dat direct via onderstaande button:

Planten terrariums gepersonaliseerd met logo meer dan 20 stuks

Een groter aantal kunnen wij geheel naar wens personaliseren, bijvoorbeeld een relatiegeschenk met logo van het bedrijf. Of er kan een persoonlijk kaartje worden toegevoegd die je kunt laten bedrukken met jouw eigen persoonlijke kerstboodschap.Wij denken graag met je mee. Kijk voor de mogelijkheden en aanleverspecificaties op onze relatiegeschenk pagina

Bonsai Boompje

Een bonsai boompje is toch wel één van de meest originele relatiegeschenken. Je schenkt iets groens, levends, duurzaams en symbolisch. Een Bonsai symboliseert balans en rust, een prachtig relatiecadeau met een diepere gedachte. De Bonsai sets hebben wij in verschillende prijsklassen. Als relatief goedkoop relatiecadeau kun je denken aan een boompje in potmaat 15 inclusief een boekje met alle belangrijke wetenswaardigheden over de Bonsai. Door ons zorgvuldig verpakt en uit te breiden met een schaar, voeding, draad of de complete verzorgingsset. Wil je jouw relaties verrassen met een meer luxe relatiegeschenk? Denk dan bijvoorbeeld aan een watervalset incl. boompje of een XL Bonsai.

Bonsai bomen gepersonaliseerd met logo meer dan 20 stuks

Vanaf 20 stuks geheel naar wens te personaliseren, een waardevol relatiegeschenk voor de kerst of andere gelegenheid.
Kijk voor de mogelijkheden en aanleverspecificaties op onze bonsai relatiegeschenk pagina

Groene plant

Een ander voorbeeld van een origineel relatie geschenk is de groene plant. Dit past geheel in deze tijdgeest van aandacht voor gezondheid en duurzaamheid. Hoe toepasselijk is het dan om jouw relaties een luchtzuiverende kamerplant cadeau te geven? Deze groene kamerplanten zijn ook uitermate geschikt als giveaway. Verkrijgbaar met drie verschillende soorten sierpotten, voor een eigen unieke uitstraling. Vanaf 100 stuks kunnen deze relatiegeschenken gepersonaliseerd worden met een bedrijfslogo of een persoonlijke kerstboodschap.

Mini plantjes

Mini plantjes zijn zeer geschikt als giveaway op beurzen, recepties, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden, waarbij je jouw gasten met een kleine attentie wilt verrassen.

Er is keuze uit verschillende betaalbare kleine plantjes, die door het stenen sierpotje, een luxe uitstraling hebben. Wil je minder dan 100 plantjes? neem dan een kijkje in onze webshop. Vanaf 100 stuks kunnen deze leuke geschenkjes worden gepersonaliseerd d.m.v. een prikkertje met daaraan een kaartje met jouw persoonlijke boodschap of bedrijfslogo. Succes gegarandeerd!

GreenGifts over ons

Over ons

Wij zijn drie broers die samen de traditionele plantenkwekerij van onze vader omtoverden tot een florerende online cadeauwinkel met een afzetgebied in heel Europa. Wij combineren ruim 35 jaar ervaring in het kweken van planten en onze kennis op promotioneel gebied tot een serie unieke, groene en duurzame relatiegeschenken.

Tot op de dag van vandaag blijven wij onze producten verbeteren en ons aanbod uitbreiden, waardoor het ons nog steeds lukt een sterke groei te realiseren in een krimpende markt.

Een relatiegeschenk van GreenGifts, die geheel naar wens te personaliseren is, straalt luxe, duurzaamheid en liefde voor de natuur uit. Iets, wat zeker in deze tijd voor veel mensen steeds belangrijker wordt.

Een groen, duurzaam relatiegeschenk is fantastisch om te geven en te krijgen!

Bekijk alle mogelijkheden op onze website en bij vragen staat ons team klaar om je verder te helpen.

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!