Wij en onze missie

Wat ooit begon als traditionele waterplantenkwekerij hebben de broers Chris, Roy en Frank van der Velde, omgetoverd tot een florerende groene cadeauwinkel met een afzetmarkt in heel Europa.
Omdat zij merkten dat veel mensen steeds verder van de natuur af kwamen te staan, vroegen zij zich af, hoe zij deze connectie met de natuur op een leuke manier konden herstellen. Er werden unieke werelden ontwikkeld, zoals Ecoworld, Bonsaiworld en Swampworld. Deze werelden dragen eraan bij  dat men spelenderwijs meer te weten komt over planten en hun oorsprong. Tot op de dag van vandaag blijven zij zich, samen met een enthousiast team, bezighouden met het verbeteren en het ontwikkelen van nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde relatiegeschenken en giveaways. Dit, om zoveel mogelijk mensen een connectie te laten maken met de natuur.

Favorieten product van:

Chris:

Een onderhoudsvrij planten terrarium
#Ecoworld

Frank:

Bonsai boom als bijzondere kamerplant
#Bonsaiworld

Roy:

Vleesetende planten starter set
#Swampworld

Meer dan een plant 🌱

Stel je dat onbeschrijfelijke geluksmoment voor na het openen van een groen cadeau. Het is onze vakkennis als kweker en de plant met zijn unieke verhaal dat ons de drive geeft om dit te delen met zoveel mogelijk mensen. Daarom doen we er alles aan om onze klanten te helpen iemand anders of zichzelf gelukkig te maken met een bijzonder, duurzaam en blijvend cadeau.

De Swampworld serie bestaat uit:

Vleesetende planten met complete starter sets en terrariums, compleet met regenwater en handige watermeter. Ook hebben we een uniek vleesetende planten boek geschreven.

De Bonsaiworld serie bestaat uit:

Bonsai bomen voor de beginnende bonsai hobbyist. Ervaar de rust met onze bonsai waterval sets en start jouw bonsai reis met de complete bonsai starter sets. Met onze uitgebreide stap-voor-stap gids geschreven in ons bonsai boek is het verzorgen van de bonsai een fluitje van een cent.

Ecoworld als duurzaam relatiegeschenk

Op maat gepersonaliseerd

Ecoworld reseller worden?

Amazingworld planten voor kids

Discover our planet

AmazingworldGifts.com is speciaal ontwikkeld om kinderen op een educatieve manier kennis te laten maken met de natuur. Via deze site leren kinderen alles over planten, hun herkomst en hun verhaal. Zij maken kennis met Swampie, die hun door de wereld van de vleesetende planten leidt, met Taco de cactus, Carly de wortel en Lizzy die de kinderen meeneemt naar de onderwaterwereld. Op deze wijze leren kinderen spelenderwijs veel over de natuur. Als afsluiting kunnen zij een plantenquiz maken.

Kwaliteitszorg en duurzaamheid

Eerlijk en open handelen, zorgen voor transparantie, betrouwbaar- en duidelijkheid. Zorgen voor een gezondere en betere wereld. Hier staat GreenGifts voor. Met de behaalde certificering van MPS-Florimarkt TraceCert en Global G.A.P. GGN Floriculture, willen wij dit graag onderstrepen.

MVO

GreenGifts streeft de 17 global goals na. Wij geloven dat wij met elkaar het verschil kunnen maken. Samenwerken is essentieel om verder te komen. Wij zetten ons in voor mensen met een afstand tot de arbeids markt. Het millieu ontzien wij door geen chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken, Indien nodig zetten wij biologische bestrijding in. Plastic wordt zoveel mogelijk vermeden en gerecyled. Door de ontwikkelingen op verpakkings gebied te blijven volgen hebben wij een steeds groter percentage afbreekbare verpakkingen beschikbaar.

Erkend leerbedrijf

GreenGifts is een erkend leerbedrijf.
Studenten die in de praktijk werkervaring op willen doen en willen werken kunnen altijd contact met Van der Velde opnemen. De specialisaties zijn internationale handel, ICT, Logistiek en productie. Interesse? Laat het ons weten door te solliciteren via onze "Werken bij" -pagina.

Werken bij GreenGifts?

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!