Over ons

simon en chris van der velde 1

Onze reis

Van traditionele kwekerij tot groene pioniers

GreenGifts is het levende bewijs van hoe traditionele roots kunnen uitgroeien tot innovatieve groene initiatieven. Gestart in de waterplantenkwekerij van onze vader, hebben wij, de broers Chris, Roy en Frank van der Velde, onze liefde voor de natuur omgezet in een missie: het dichter bij de mensen brengen van groen. GreenGifts, een trotse tak van vdvelde.com, is nu Europa’s vooraanstaande aanbieder van unieke, groene relatiegeschenken. Onze reis getuigt van onze toewijding aan duurzaamheid en onze passie voor het verspreiden van de schoonheid van de natuur.

greengifts over ons

Onze missie

Het herstellen van de connectie met de natuur

Ons doel is simpel, maar krachtig: de band tussen mens en natuur vernieuwen. We hebben ontdekt dat veel mensen het contact met de natuur verloren zijn. Met creatieve oplossingen zoals Ecoworld, Bonsaiworld en Swampworld, brengen we de natuur spelenderwijs dichter bij de mensen. Onze producten, van gepersonaliseerde relatiegeschenken tot boeiende plantenwerelden, zijn meer dan alleen cadeaus – het zijn ervaringen, die mensen op een unieke manier verbinden met de natuur.

team greengifts

Meer dan een plant

Unieke, groene geschenken

Elk geschenk van GreenGifts is een verhaal, een unieke uitdrukking van natuurlijke schoonheid. We geloven dat het delen van een plant veel meer is dan alleen het geven van een cadeau. Het is het delen van een stukje natuur, een moment van echt geluk en een stap richting duurzamer leven. Van onze familiekwekerij tot jouw relaties, onze geschenken zijn ontworpen om een blijvende indruk achter te laten, waardoor elke gift een diepere betekenis krijgt. Versterk je relaties met de pure kracht van groen en maak het verschil met een cadeau dat echt telt.

Roy van GreenGifts

Hulp of advies nodig?

Wil je meer weten over onze relatiegeschenken en mogelijkheden?
Ons team staat voor je klaar!

support@greengifts.nl

+31 (0)10 268 70 63

Maak een blijvende en groeiende indruk