Relatiegeschenken

Creëer een blijvende impact met onze duurzame geschenken uit eigen kwekerij

Op maat gepersonaliseerd met logo en persoonlijke boodschap

Met de groene geschenken van GreenGifts verras jij je klanten, partners of andere zakenrelaties met een uniek en origineel relatiegeschenk.

Kies jouw groene relatiegeschenk

bedank cadeautje voor een bruiloft
Tropical biodome met lamp
pot
Groene Plant Relatiegeschenk

Unieke relatiegeschenken met logo

Wil je graag je naamsbekendheid vergroten en voor lange tijd top-of-mind blijven bij je klanten en zakelijke relaties? Kies dan voor een relatiegeschenk met logo. Met een bedrukt klanten geschenk versterk je op een eenvoudige manier de band met je klanten. In overleg is er heel veel mogelijk en kunnen wij een duurzaam cadeau geheel naar wens samenstellen met een persoonlijke tekst en/of bedrijfslogo.
Relatiegeschenk mini plantjes met personalisatie

Kaartje aan bamboestok

Relatiegeschenk personalisatie A6 kaartje

A6 kaartje dubbelzijdig bedrukt

Relatiegeschenk personalisatie A5 folder

A5 folder tweezijdig bedrukt

Advies nodig voor het perfecte relatiegeschenk?

Roy staat voor je klaar

Persoonlijk contact

Advies nodig voor het perfecte relatiegeschenk?

Roy staat voor je klaar
Roy geeft advies voor je relatiegeschenk

Persoonlijk contact

Populaire originele relatiegeschenken

Orginele relatiegeschenken

Planten ecosysteem

Uniek, handgemaakt, duurzaam cadeau dat blijft en groeit.

Onderhoudsvrije planten terrarium met lamp op batterijen. Geleverd als doe het zelf kit of kant en klaar ingericht.

Relatiegeschenk bonsai boom gepersonaliseerd

Bonsai boompje

Geef een oeroude Japanse kunstvorm cadeau, die groei, samenwerking en verbondenheid symboliseert.

Bonsai boompje in Japans keramiek pot inclusief complete verzorging set; bonsai boek, schaar, draad en voeding.

Relatiegeschenk mini plantjes gepersonaliseerd

Mini plantjes

Samen groeien we verder…

Keuze uit kleine varens, kamerplanten, vetplanten en cactussen. Gepersonaliseerd met bordje in keramieken potjes.

Relatiegeschenk varen gepersonaliseerd

Groene planten

Zorgt voor een positieve mindset, is luchtzuiverend, stressverlagend en decoratief.

Luchtzuiverende plant in kartonnen Eco pot, gerecyclede antraciet of witte pot. Inclusief flesje voeding en te personaliseren met een kaartje.

Duurzame relatiegeschenken bedrukt met logo

Relatiegeschenk met logo

Relatiegeschenken zijn niet alleen maar belangrijk in de kerstperiode. Onze luxe relatiegeschenken zijn geschikt voor ieder moment van het jaar. Wil je een relatiegeschenk echt uniek maken? Geef dan een persoonlijke boodschap mee met het logo van jouw bedrijf. Bespreek met ons de mogelijkheden van een origineel relatiegeschenk met logo en neem contact met ons op via het contact formulier. Wij zullen er alles aan doen om jouw relatiegeschenken zo uniek en bijzonder mogelijk te maken! Een geschenk met logo bedrukken doen wij bij GreenGifts al vanaf 20 stuks

Leuk cadeau voor medewerkers

Wanneer je met jouw organisatie je medewerkers wilt bedanken voor hun inzet kun je uiteraard ook kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk met logo. Tevreden medewerkers hebben namelijk een groot aandeel in de resultaten van het bedrijf. Door je medewerkers te verrassen met een origineel bedankje, zullen ze zich meer gewaardeerd voelen.

Duurzame relatiegeschenken met kerst

Wil jij met jouw organisatie je zakelijke relaties eens echt inspireren deze kerst? Ga dan voor een origineel en duurzaam relatiegeschenk voor de feestdagen. Met een uniek cadeau van GreenGifts geef je meer dan alleen een mooi cadeau. Je laat ook zien dat je als organisatie duurzaam bezig bent waardoor je een positieve boodschap verspreidt.

Bonsai relatiegeschenk kerstmis

Een zeer gewaardeerd uniek relatiegeschenk is de Bonsai. Met deze prachtige Japanse mini boompjes scoor jij zeker goed bij jouw relaties. Wil jij bij jouw klanten het ‘Zen”gevoel overbrengen? Denk dan eens aan een relatiecadeau zoals onze waterval set compleet met boom. Deze kerst relatiegeschenken kunnen ook worden gepersonaliseerd door bijvoorbeeld een kaartje te laten bedrukken met eigen tekst en/of logo. Deze pakketten kunnen naar wens worden uitgebreid met een complete verzorgingsset. Voor elk budget bestaat er dus een uniek kerst relatiegeschenk!

Origineel relatiegeschenk

Het is altijd lastig om een origineel en persoonlijk relatiegeschenk te vinden. De relatiegeschenken van GreenGifts zijn perfect om als blijk van waardering te geven aan jouw relaties, partners of medewerkers. Deze relatiegeschenken zijn niet alleen uniek maar ook nog eens duurzaam. Wij geven per groen geschenk specifieke verzorgingstips mee, hierdoor hebben jouw relaties een blijvend en duurzaam cadeau. Een mooi gebaar, toch?

Inspiratie voor relatiegeschenken

Wij hebben een breed aanbod aan unieke en duurzame relatiegeschenken. Alle producten die wij aanbieden zijn op een bepaalde manier duurzaam, milieuvriendelijk en groen. Daarnaast kan ieder product bedrukt worden met eigen logo en een persoonlijke boodschap. Voorbeelden van duurzame relatiegeschenken uit onze eigen kwekerij zijn Planten terrariums, bonsai boompjes en mini plantjes.

Hippe zakelijke bedankjes

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is écht iets van deze tijd. Als organisatie kun je hier je zakelijke relaties ook bewust van maken door ze te verrassen met een hip en luxe relatiegeschenk. Heb je een eigen idee voor een zakelijk bedankje? Ook dan ben je bij GreenGifts aan het juiste adres. Wij kunnen jouw bedrukt relatiegeschenk namelijk geheel naar eigen smaak samenstellen. Bespreek met ons de mogelijkheden voor het bedrukken van het relatiegeschenk.