Geleverd uit eigen kwekerij
Binnen 24 uur verzonden
Relatiegeschenken op maat

VLEESETENDE PLANTEN

van Swampworld blijven je fascineren! Met hun prachtige kleuren zijn het echte eye-catchers voor in huis, in de tuin of op kantoor. De planten zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar vangen ook muggen, fruitvliegjes en andere insecten. Ieder op zijn eigen unieke manier. De insecten verdwijnen in de plant en worden uiteindelijk geheel verteerd. Bye Bye Fly! In onze shop vind je de Complete DIY Vleesetende planten Terrariums en Starter Sets.

VLEESETENDE PLANTEN TERRARIUM SET

GreenGifts Swampworld Terrarium

Een compleet terrarium van Swampworld met de mooiste vleesetende planten! Het is niet alleen een aantrekkelijke aanvulling in je huis of op kantoor, maar ook een echte insecten killer! Over muggen, fruitvliegjes en andere insecten hoef jij je geen zorgen meer over te maken. Het terrarium is een compleet DIY pakket, geleverd met instructies, en in te richten naar je eigen smaak.

Aanvullend met Rain Drops en een handige Watermeter voor de verzorging van de planten, kan het niet meer mis gaan. Meer weten over de verschillende Terrariums van Swampworld of waarom een Watermeter en Rain Drops voor de verzorging belangrijk zijn? Neem een kijkje op ons blog: Swampworld Terrarium Sets

VLEESETENDE PLANTEN STARTER SET

Altijd al vleesetende planten in huis willen hebben? Ein-de-lijk van de insecten in je huis af? Wacht dan niet langer en haal de prachtige plantenmix met de populairste vleesetende planten in huis. Deze bijzondere planten vangen (fruit)vliegen, muggen, spinnen en andere insecten. Door de sappen, die de planten uitscheiden met enzymen verteren zij de insecten. De planten zijn niet giftig voor huisdieren, dus zijn goed in huis te houden.

Bij alle Starter Sets hebben wij een handige Watermeter en Rain Drops toegevoegd wat de verzorging kinderspel maakt! Wil jij meer weten over de verschillende sets? Laat je inspireren en lees meer hierover op ons blog: Swampworld Starter Sets

MEER OVER VLEESETENDE PLANTEN

Dat vleesetende planten prachtige fascinerende planten zijn, heb je al wel ontdekt. Wil je meer weten over deze mooie planten? Welke soorten er zijn? Waar zij vandaan komen? Welke plant je het beste kunt kopen als je last hebt van muggen of fruitvliegjes? Of hoe je de planten het beste kunt verzorgen? Lees dan ons blog:

Je hebt het product toegevoegd aan je winkelwagen:

WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste gifts.

WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste gifts.