Cadeaus voor vaderdag

Als je een bijzonder cadeau voor vaderdag zoekt, dan ben je bij GreenGifts op het juiste adres. Vergeet de traditionele mannen cadeaus en verras hem met een groen cadeau zoals de rustgevende bonsai waterval set.

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Cadeautjes voor vaderdag

Verras jouw (bonus)vader met een groen cadeau voor vaderdag. Zet jouw vader deze dag extra in het zonnetje en geef hem een origineel cadeau zoals bijvoorbeeld een ecosysteem, een lantaarn gevuld met planten of een stoere Bonsai boom. Voor zowel een groter als een kleiner budget hebben wij een passend cadeau.

Vaderdagcadeau knutselen

Wanneer je aan een vader vraagt wat hij wil hebben voor vaderdag, zal een groot gedeelte van alle vaders zeggen dat hij het meest blij is met een zelfgemaakt cadeau. Een cadeau waar moeite voor is gedaan en liefde in is gestoken. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. Zo kan je bijvoorbeeld met Luchtplanten de leukste creaties knutselen. Pinterest staat vol met knutseltips met deze leuke luchtplantjes. Een bijkomend voordeel is dat deze plantjes bijna geen verzorging nodig hebben.

Leuke vaderdag cadeautjes

Geen inspiratie voor een vaderdag cadeau of heb je een vader die eigenlijk alles al heeft? Geef hem dan een duurzaam geschenk. Iedere vader wordt blij van een vleesetende planten terrarium. Een compleet terrarium met 5 verschillende vleeseters, die er niet alleen stoer uitzien maar ook nog vervelende insecten vangen.

Vaderdag Cadeau bezorgen

Ook als je door omstandigheden niet bij jou vader langs kunt gaan op vaderdag, kun je wel laten weten dat je aan hem denkt en hem op deze speciale dag wel verrassen met een mooi cadeau. Vul bij het bestellen bij bezorgadres het adres van jouw vader in, en wij zorgen dat het cadeau, zorgvuldig verpakt, bij hem wordt bezorgd.

FAQ’s

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij GreenGifts hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!