Verjaardagscadeau

Maak jong en oud blij met een cadeau van GreenGifts. Geen inspiratie voor een verjaardagscadeau? Verras de jarige met een plant cadeau! Voor iedere smaak en ieder budget is er een leuk cadeau te vinden in onze webshop.

Makkelijke kamerplanten - Bestsellers

Planten terrariums

Groene kamerplanten

Luchtplantjes

Vetplanten

Cactussen

Wel hele leuke kamerplanten

Deze kamerplanten verdienen iets meer aandacht.

Bonsai bomen

Vleesetende planten


Top 10 makkelijke kamerplanten

1. Planten Terrarium

Een planten terrarium is een prachtige groene mini-wereld achter glas. Omdat dit glas is afgedicht, creëert een terrarium zijn eigen ecosysteem: de planten zorgen voor zichzelf! Dit maakt een plantenterrarium niet alleen een mooie aanwinst voor het interieur, maar ook gemakkelijk te onderhouden

2. Groene Kamerplanten Set

Geef je kamer een groene boost! Deze luchtzuiverende planten zorgen voor frisse lucht waar je ze ook neerzet. Verbeter uw concentratie, slaap en humeur! Zet de planten in de (half)schaduw zonder direct zonlicht. Ze houden van een constant vochtige grond. Zorg ervoor dat er geen waterlaag in de pot zit. Zo blijven je groene decoraties het langst mooi!

3. Bonsai Boom Waterval Set

Een mooie stenen waterval om te stapelen volgens het Zen-idee, gemaakt van hoogwaardig kunststof. Een kleine 220V pomp zorgt voor de werking van de waterval. De Bonsai staat in een EasyCare systeem. Het EasyCare-systeem heeft een waterbuffer en een waterpeilindicator. U vult het reservoir tot het “maximum”, de boom kan dan het water verbruiken via een inlaatkanaal. U vult met water wanneer het waterpeil op “minimum” staat en de tank leeg is. Dit vermindert het water geven tot ongeveer een keer per week.

4. Ecosysteem plant met lamp

Mini ecosysteem plant met lamp. We noemen het een mini-ecosysteem omdat het water en de voedingsstoffen in de fles worden gerecycleerd. Omdat het ecosysteem zichzelf in stand houdt en gesloten is, hoef je het nooit meer water te geven. Een duurzame aanwinst voor elke kamer.

5. Tillandsia Luchtplantjes Set

Tillandsia is de geslachtsnaam van deze planten. Tillandsia’s worden vaak ook luchtplanten of air plants genoemd.
Ze leven van licht, lucht en water! Je hoeft ze maar eens per week te sprayen met water.

6. Planten Terrarium Groot

Het planten terrarium is terug. In de jaren ’60 en ’70 was het een en al hype en nu is het weer een echte trend. En dat is niet zo verwonderlijk! Maar wat moet je je nu voorstellen? Het is gewoon een glazen plant. Iets uitgebreider is een gesloten glazen fles of pot met miniplantjes. Een planten terrarium is perfect als je van planten houdt, maar geen groene vingers hebt. De planten hebben geen verzorging nodig omdat ze leven van zuurstof, water en gerecycleerde voedingsstoffen.

7. Mini Cactussen

Een echte overlever die tegen een stootje kan. In de natuur beschermen de doornen de plant tegen dieren en vangen ze de dauw op die eraf loopt. Vergeet niet dat planten u een beter gevoel kunnen geven en uw huis levendiger kunnen maken. Watergeven hoef je ook maar eens per 2 weken te doen. In de winter kunnen ze zelfs maar liefst 4 weken zonder water.

8. Luchtzuiverende Planten Box

De Ecoworld Planten Box bestaat uit een duurzaam houten wijnkistje met daarin een waterdichte plantenbak. De Planten Box bestaat uit 3 verschillende planten inclusief een handige watermeter waardoor je precies weet wanneer de planten water nodig hebben.

9. Mini Vetplanten (Succulenten)

Vetplantjes zijn ideaal voor mensen die geen groene vingers hebben. Ze hebben niet veel verzorging nodig. De problemen met vetplanten zijn vaak niet dat ze te weinig water krijgen, maar te veel. Laat de grond uitdrogen alvorens opnieuw water te geven. Zolang de mini plantjes in een kleine pot staan, groeien ze nauwelijks. Verpot ze van tijd tot tijd in een iets grotere pot, alleen voor de verse aarde. Zet ze op een plaats met zo veel mogelijk licht. Succulenten kunnen in de zomer ook op een zonnig terras of balkon worden geplaatst.

10. Vleesetende planten terrarium

Om vleesetende planten goed te houden, is het raadzaam ze in een terrarium te plaatsen. Dit creëert een mini moerasgebied. Het terrarium wordt gevuld met substraat en de vleesetende planten worden erin geplaatst. Een beetje mos en zelf gemaakt grond creëren een moerassig uitzicht. De grond moet zeer vochtig tot nat zijn. De carnivoren worden dan afgedekt om een zo hoog mogelijke vochtigheid te creëren. Het Swampworld Terrarium XL is een complete set die alles bevat wat je nodig hebt. Ook bevat het terrarium verlichting en een handige watermeter

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Origineel verjaardagscadeau

Geef eens wat anders dan een paar sokken of een fles wijn. Met een uniek groen en duurzaam geschenk maak je iedereen blij. Steel de show door een prachtige planten terrarium met verlichting cadeau te doen. De ontvanger heeft hier geen omkijken naar en het komt in ieder interieur tot zijn recht.

Verjaardagsgeschenk volwassenen

Volwassenen maak je blij met een Bonsai, een stukje natuurlijke japanse kunst voor in huis. Deze prachtige boompjes zijn al wat jaren oud en door hun gestylde vormen staan zij voor rust en balans. Een uitermate geschikt cadeau voor iemand die midden in het gehaaste leven staat.  Het ultieme ‘Zen’ gevoel bereik je door een waterval set cadeau te doen. Met deze rustgevende set, inclusief Bonsaiboom maak je iedereen blij.

Een verjaardagscadeau voor een kind

Kinderen verras je door ze een leuk en leerzaam cadeau te geven, zoals bijvoorbeeld een fascinerend, vleesetend plantje, een kweekset zodat zij hun eigen groenten kunnen kweken of gezellige Waterworld Bluppys: kunststof visjes inclusief waterplantje en glas. Hoe leuk is dat?

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij GreenGifts hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

Kamerplanten verzorgingstips

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!