Mini cactussen

Mini cactussen zijn er in veel verschillende soorten. En juist een mix van verschillende kleine cactus plantjes doet het goed in ieder interieur. Om het makkelijk te maken hebben wij mixen samengesteld met diverse soorten mini cactus.

Mini plantjes als groene giveaway

Samen groeien we verder…

Mini plantjes als groene giveaway

Samen groeien we verder…

Daarom kies je voor GreenGifts

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Geleverd rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

100% biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen

Duurzaam verpakt met gerecycled verpakkingen

Mini Cactus kopen

Een Mini cactus is een klein plantje dat reuze sterk is. Door de omstandigheden waar het plantje oorspronkelijk vandaan komt, kan de mini cactus zeker tegen een stootje! De stekels of haartjes beschermen de plant tegen de zon en tegen dieren.De mogelijkheid om water op te slaan, zorgt ervoor dat het plantje langere tijd tegen droogte kan.

Kleine Cactus kopen bij GreenGifts

Kleine cactusjes worden door ons aangeboden in een mix van de mooiste soorten. Verkrijgbaar met of zonder sierpotjes en ook mogelijk in combinatie met Succulenten (vetplantjes). Zo is er voor ieder wat wils: deze plantjes staan waanzinnig mooi in ieder interieur, maar zijn ook geschikt als cadeautje bij verschillende gelegenheden. Juist omdat deze cactusjes zo sterk zijn, geef je jouw gasten een blijvende herinnering mee. Om het helemaal compleet te maken, zijn deze cactussen verkrijgbaar met verschillende sierpotjes. Terracotta voor een Mexicaanse sfeer of wit keramiek, voor een strakkere vibe. Deze kleine mini plantjes zijn ook uitermate geschikt als cadeautje bij een huwelijk of geboorte.

Mini Cactus verzorging

De mini cactus is een klein maar zeer sterk plantje. Het liefst staat het plantje op een licht plekje. Staat het plantje veel te donker, krijgt de cactus lange dunne uitlopers om het licht te bereiken. De meeste soorten groeien niet snel, dus verpotten zal maar af en toe nodig zijn. Indien de plant wordt verpot, doe dat dan wel met speciale cactus aarde en geef de plant af en toe een extra boost met speciale cactus en vetplant voeding.

Cactussen water geven

Cactussen kunnen langere tijd zonder water. In de natuur komt het voor dat de cactus langere tijd geen water krijgt en dan in één keer een enorme plensbui. Daarom is het belangrijk om de cactus plantjes in huis in één keer goed nat te maken en daarna de grond weer volledig te laten opdrogen. let er bij het watergeven wel op dat er geen water in de pot blijft staan, anders kunnen de wortels gaan rotten. Cactussen zijn oersterk en kunnen zeker tegen een stootje. Wanneer de cactus toch dood gaat, is de oorzaak vaak teveel water. Vooral in de winter kunnen deze planten voor langere tijd zonder water.  Af en toe cactus voeding (in de groeiperiode, voorjaar en zomer) aan het water toevoegen zal de cactus goed doen.

Kleine Cactussen kopen

Ben je op zoek naar een plant die weinig onderhoud nodig heeft, dan wordt de cactus jouw nieuwe vriend. Deze stekelige planten zijn niet echt kieskeurig qua standplaats en gaan niet gelijk dood als je ze een keer vergeet water te geven.

Cactus soorten

Er zijn ruim 1500 verschillende cactussoorten die één ding met elkaar gemeen hebben: de stekels, die kunnen variëren van grote stekels tot kleine ‘prik haartjes’. Door hun afwijkende vormen in vergelijking met andere kamerplanten, wordt de cactus als zeer decoratief gezien.

Kleine cactussen voor een giveaway

Mini cactus zijn zeer geschikt als giveaway. De kleine plantjes kunnen worden gepersonaliseerd d.m.v. een houten prikker met daaraan een kaartje met het logo of slogan van jouw bedrijf.  Een geweldig cadeautje om te geven en te krijgen!

Bekijk onze duurzame relatiegeschenken bedrukt met logo

Veelgestelde vragen over cactussen

Bij GreenGifts kan je een set van 5 mini cactussen al kopen voor €14,95. Je ontvangt dan 5 verschillende cactussen inclusief potjes. De planten worden vers geraapt en geleverd uit eigen kwekerij.

De minicactus is een kleine, maar zeer sterke plant. Hij geeft de voorkeur aan een lichte plaats. Als de plant te donker staat, zal de cactus lange, dunne scheuten laten groeien om het licht te bereiken.

Alles weten over hoe je een cactussen het beste kunt verzorgen?

U heeft het product toegevoegd aan uw winkelwagen:

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

10% korting?

Mis deze 10% korting niet en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!